Pinklove Oturunca bebeğin kafası sıkılırmı aşağıda? Rahat oturamıyorum bi türlü. Oturunca bebek yumruklarını sıkıyor aşağıya, onu sıktığımı düşünüyorum.(?
Churcill Pinklove genelde düz bi şekilde oturuyorum bazen bi ayağımı popomun altına alıyorum bazen de bacaklarımı sandalyeye uzatıyorum. Onların yeri korunaklı ya dışardan aşırı bi baskı olmadıkça ani hareket etmedikçe sıkılmazlar ☺️
Linaa90 Pinklove sırtıma yastık alıp dik gibi oturuyorum yatmayı hiç sevmem o suyun içinde zaten hiç bişi olmaz oturma şeklinden
ikiprensannesi__ Pinklove arkama yastık koyup geriye yaşlanmış şekilde otururyorum canım oturmaya mecbursam ama normalde hep yatar pozisyondayim zaten
1prensesannesi_ Pinklove ben 37 haftalık hamileyim çok rahat oturabiliyorum yani bebeğim Allah’ıma emanet öyle düşünerek bağdaş bile kuruyorum ☺️
Balbebek012 Pinklove oturmak mı 😵💫😵💫😵💫 oturmak yatmak hayal benim için 40 da oldum doğmuyor oğluşım olacak bir rahat vermedi
cokkasmabeabi Pinklove sıkılmaz hep o mu sıkacak biraz da o sıkılsın 😁 ben ayaklarımı uzatıp oturuyorum
Youngmotherr Deletedmom_116 yaa bu sefer oğlan geliyo da doktor çıkarttırmadı dün sancılarım doğum sancısı kadın diyor doğurtamam 🥲😂😂 bebek küfrediyor resmen içeride yarın kendi doktoruma bakılıcam o ne derse o olcak 😂
adatuna Pinklove iş dışında genelde yatmaya çalışıyorum, ama çalışırken bilgisayara eğilirken özellikle karnım sıkışıyor gibi hissediyorum çok rahatsız :(
bebitomom Pinklove 35 haftadayım karnım çok az olduğu için çok rahat oturuyorum sadece biraz kambur durunca göğüs altıma yımrık yada tekme atıyor velet herhalde dik otur uyarısı yapıyor 😂
Hil7889 Ya ayaktayım ya da hep uzanır, yatar vaziyetteyim 2 yastıkla destek 🦦 Kahvaltı ederken bile karşı sandalyede ayaklarım 😩 ağır yaşamlardakiler gibi hissetmeye başladım 2 gündür 😂