Papatyaaa__ Hshfhfnn çin takvimi oğlan dedi ve doğru çıktı 15günlük taze bi anneyim şuan yanımda uyuyor🥺😍😍
Hshfhfnn Hazalebru öyle öyle tabi benim iki tane oğlum var bı kızım olmasını cok istiyorum hangisi hayirliysa o olsun 🥰🌼
Silaygc2110 Nur_50 bana da bakar mısın ya benim doktor kız dedi ama ekleme felan yapmadan erkek çıkıyor bakınca 😂
Nemregn Hshfhfnn benimde iki çocuktaysa doğru çıkmadı Rus takvimi hani kan değişimi şeklinde yapılan onda ikisi de tuttu
mirooo Nur_50 yaaaa rica etsem banada bakabilir misiniz çok sevinirim. Doğum tarihim 21.07.1996 son adetimin ilk günü 9 temmuz
Sm135 Hshfhfnn erkek çıkıyordu kızım olacak🫠 ben çok inanıyordum hatta o kadar emindim ki erkek olacak diye kız çıkınca şok olmuştum😂
Sm135 Hshfhfnn bende çok kız diyordum ama o kadar çok sorunla baş etmek zorunda olduk ki bazen Allah’ın gücüne gitti belkide diyorum:) sağlıklı olsunlarda 🥰
Cgllay Hshfhfnn yaptım dogru cıktı 😀😀 yanı hep erkek cıkıyordu. Doktorum 13. Haftada %89 kız olabilir dedi. Ben fetal dna testi yaptırmıstım orda kesin cinsiyeti söylemislerdi :))) erkekmiş .
Htc6138 Hshfhfnn benimki doğru çıktı tüm hurafeler aşermeler kız derken Çin takvimi erkek diyordu ve benim bi oğlum olacak 😅
Hshfhfnn Htc6138 vala bizimkide erkek çıktı ama daha cinsiyeti beli degil hayırlısı neyse o olsun insalh