imeaeb Hshfhfnn Normalde bende doğru çıkmıyor yaşımla baktığımda ama ablam üzerine 1 ya da 2 yıl ekleyerek bakacaksın dedi öyle yapınca bende ve etrafımdakilerde tuttu gariptir ki
Hshfhfnn imeaeb ben yaptım erkek çıktı burdandan bir arkadaş bana yaptı erkek yine çıkmış ama daha cinsiyeti beli degil bakalım cinsiyeti ogrendimde erkek cikacakmi
dtburcuuu Nur_50 benim de 09.06.1993 ben 2023-1993=30 çıkıyor kaç eklemem lazım 30 a bir de Haziran’da hamile kaldim son adet tarihim haziranın başı
Nur_50 Hshfhfnn benim cinsiyeti 13+5 kesinleşti doktorum erkek dedi 11+2 de %51 erkek demişti size tahminde bulunmadı mı?
nunusmom Nur_50 neye göre bakılıyor ben anlamadım yaa 😂 internetten falan bakılıyor mu nasıl aratmam lazım,😇
Nur_50 nunusmom 🤣doğum tarihini ve en son adet tarihi yazda bakayım 3 saat inan yaz yaz anlatcam üşeniyorum 🤣
Oznur12 Nur_50 o zaman bana da bakar mısınız rica etsem 🙈🙈🙏 05.05.1992 doğum tarihim. Son adet tarihim ise 11 Haziran
nunusmom Nur_50 hadi yaaa 😂 hmmm hahahahahha ne desem bilemedim. Sağlıklı olsunda cinsiyetin önemi yok. 🙈🙈😅😅 gönlüm kızdan yanaydı amma bakalım ne çıkacak daha belli değil 6 haftalık 😂
Mzzz Erkek cıkıyordu ama kız 🙏 böyle şeylere inanmayın zaten iki seçenek var elbet tutanda olacak 🙏 çevremdede tutanda var tutmayanda😂