e_blue_sky_a Cagla-us olabilir ben 4+2de gittim öylesine Bi karından baktı kese gözükmez dedi 5+2 de gittim kesin gözüksün teşhis yapalım diye vajinal baktı kese gözüktü boş tabii … 6+2de bebek vardı kalp atışı da gözüküyordu.
Cagla-us gamzecgr 23 temmuzda hamile kalmışım o da dr söylemedi eşimle benim tahminim adet tarihine göre hesapladı dr 5 temmuzda adet oldum 9 temmuzda bitti
gamzecgr Sevgigulsen 5 ten sonra hamilelik var demek kese karından ultrasonla bakıldığında en az 3500-4000, vajinal ultrasonla bakıldığında 1000-1200 olması gerekir
Cagla-us gamzecgr vajinal ultrason yapmadı üstten ultrasonla baktı kese görünmüyo şu an salı günü görünür dedi hiç bişey anlamadım
Sevgigulsen gamzecgr ben farklı brsey mi dedim ? Sizin yazdığınizda zaten tahmini 5 haftalık değere denk geliyor
Sevgigulsen Cagla-us karından bakıldığı için kese gozukmemesi çok normal haftaya kadar gözükür inşallah hiç skinti yapmayın:)
Cagla-us mombarbie_ ben çok pimpirikliyim sanırım çevremdekilerde kafamı karıştırdı 1800lerde kesin görünmesi gerekirdi falan diye
gamzecgr Cagla-us vajinal baksa görürdü zaten 1000ler deyken karından gözükmez merak etmeyin bi dahaki gidişe görürsünüz🌸
mombarbie_ Cagla-us çok üzüm soluklu heyecanlı stresli her anı tatlı bir yola giriyorsun keyfini çıkar acısıyla tatlısıyla stresiyle heyecanıyla bir kere yaşanacak hisler duygular kendinizi yıpratmayın Rabbım sağlıkla ilerletip kucağınıza almayı nasip etsin inşallah