Merveeall Arkadaşlar Ali Kemal belviranli da kadın doğum doktoru önerisi olan var mı varsa yazabilir misiniz acaba Çarşamba günü doktora gidecem şehir Hastanesi’nde randevu bulamıyorum
Merveeall Momy42 evet Ali Kemal belviranli da birsuru doktor çıkıyor MHRS de ama ben hangisi iyi hangisi değil bilmiyorum ilk gebeligimde akademi meram hastanesine gidiyodum bu sefer devlete gidecem
Genc_anne_adayi İmkanınız varsa beyhekime gidin ben oraya gidiyorum ilk dogumumu Dr ali kemal belvuranli da yaptım hiç memnun kalmadım beyhekim hem sakın oluyor hem de ilgililer salı günü kontrolüm var benimde
meliketinimini Genc_anne_adayi doğum yaptınız mı kaç haftalıklsınız acaba hiç orda doğum yapan tanıdığınız var mı
Bsrblr Merveeall meramdaysan ne yapacan ki 15 temmuzu mis gıbı tıp varken surıyelı yok doktorlar mük ılgı ıyı kızan bağıran yok😍
3prens1prensesmom Asliiiiiiiiii42 nurullah beye gidiyorsaniz devam edin ben cok begendim ilgisini herseye cevap vermesini muayene sirasinda detaylari belirtmesi vs 🤗
Asliiiiiiiiii42 3prens1prensesmom benim doktorum Mete bey normalde canım randevu bulamamıştım ondan 15 temmuza Nurullah beye gitmiştim tesadüfen ama bende çok beğendim doktoru dediğin gibi ilgisi alakası çok güzel