Girlss19 Aslaninannesi01 hayırlı olsun canıımmm bende bu şekilde öğrenmiştim silik çizgiydi çok yeniydi hemen kan vermiştim ve kesinleşmişti 🥰 bence bir kan tahlili yaptır ama var yani belli 🥰 sağlıkla gelsin inşallah minik kuş 🌸
Feryyy Aslaninannesi01 Benimde şuan böyle umarım ikimizinde yüzü güler 💓 adete kac gün var ve son adetiniz ne zamandı
elifsen Adetiniz geçti mi? Erken gebelik değil dimi bu? Silik bir çizgi var inşallah sağlıkla gelir 🌸
Aslaninannesi01 elifsen düzensiz adet görüyorum o yüzden gecikme var yada yok diyemiyorum.erken gebelik testi değil.insallah vardır ve sağlıkla gelir 😍
Selooooooo Aslaninannesi01 son regliniz ne zaman di acaba bende gecikme var 2 gün ama test yapmaya korkuyorum 🙈🙈🙈
Aslaninannesi01 Selooooooo 13 Haziran 🙂 11 temmuzda emzirmeyi bıraktım ebe düzensizlik olabilir demişti.
Aslaninannesi01 Girlss19 bir test daha yapaym eğer böyle cikrsa kan vereceğim inşallah vardır mucize bebek olack 😍
Melekecre Daha çok yeni, benimde silkti,şuan kızım 4yasina girecek, Rabbim sizede sağlıcakla kucağıniza almayı nasip etsin 🤲
Belfam Aslaninannesi01 benim de artı med di üç gün kala yaptım silik çıktı bugün hasta oldum burda da çok duydum o yüzden farklı test yap bence
Aslaninannesi01 Feryyy inşallah Rabbim isteyene nasip etsin benimki mucize bebek olur varsa şayet çünkü ilk bebeğim tüp bebek