Matmazelbebi Merhaba hanımlar🥰❤️🌺 Benim doğumum nasip olursa ve bir aksilik olmazsa 21 Ekim de inşallah. Bebeğime hastane için bu giysileri aldım.Ancak doğar doğmaz hangisini, Hastaneden Çıkarken hangisini giydirmeliyim kararsız kaldım.İlk giydirilen kıyafet çok batıyor hemen değişiyor mu, isimliyi çıkarken mi giydiriyoruz nasıl oluyor tecrübeli annişler nasıl yapayım aldıklarımın görselini de atıyorum. Önce hangisini, sonra yedek hangisi, hastane çıkışı hangisini tercih edeyim yardımcı olur musunuz🥰Bana bir sıralama yapar mısınız? 2 hafta sonra falan bavulumu hazırlıcam inşallah hazır dursun. Şu an 30+1 haftalığız prensesimle🐣🧿İsmini Alanur koyacağız nasipse bu arada🥰
Yazmelegi_ Matmazelbebi aynen ekru dedim benim bebeğim geldiğinde hafif kanlı olmuştu kıyafeti birde sarı lekeler olmuştu o yüzden beyaz kullandım hastaneden çıkarken de isimli yaptırmadım sizin ikinci koyduğunuz pembeden almıştım onu giydirdim
Matmazelbebi Yazmelegi_ Bende ilk koyduğumu mu giydirsem nasıl olsa batacak diye diğer Aldıklarım daha güzel gibi ama sonrada Ekru olanla gelse odaya daha şeker olur gibi geldi 🙈🥰😍