Aysensrkan Ilosunuz1 bende isimli olanı sonra giydirmeye düşünüyorum ilk daha renkli bişeyşer giydirmek istiyorum ama beyaz giydirmekte sünnetmiş
Aysensrkan dilaraRecep dediğiniz gibi ilk takımda kirleniyor beyazda kirlenecek ama sünnet diyorlar evet kararsız kaldım
Minik36_ Hemsireye ilk once normal bi takim verin cunku orda kan oluyor odaniza cikinca bebeginiz iyice kurumus oluyor resim cekecegimiz zaman isimli olani veya resim cekeceginz takimi giydirin
DidemB Aysensrkan Ben ilk kıyafet olarak Peygamber Efendimizin düsturuyla bembeyaz düz alt üst takım seçtim. Hastane çıkışı olarakta daha karar vermedim 5 takım var valizde içinden birini seçer giydiririm 🙈
Svdalsnn Benimde bu kızlar 🌸. Sağlıkla giyinmeyi nasip etsin hepimize Aminnn🙏🏻🙏🏻 Ben giydirmeyi düşünüyorum çünkü cıktığında o an herkes görüyor en gızeli en özeli olsun istiyorum. Zaten siliyorlar bebeği cıktığında. Benim etrafımda hep giydirdiler. 😘
Aysensrkan Svdalsnn benim görümcem yeni doğum yaptı bebişin giydiği kıyafetler hep kan oldu aynı hastanede doğum yapacağım nasip olursa hastaneden hastaneye değişiyor sanırım. Çok beğendim tulumu Sağlıkla gelsin inşallah
Twobabysmom Aysensrkan Bu takımı aldım ilk giyeceği bu olacak ve kaldıracağım sonra hatıra olarak oğlumda da öyle yaptım
aminehumamoms Aasli-342874 baya uyguna yaptırmışsınız instgram sayfasının linkini atabilirmisiniz acaba bulamadım sayfayıda
Aasli-342874 aminehumamoms trendyolda da var aynı sayfa bakabilirsiniz https://instagram.com/homamia?igshid=MzRlODBiNWFlZA==