Skarakas Kapandığında az yer kaplayan bir bebek arabasına ihtiyacım var. Hangi markalar kullanışlı ve az yer kaplıyor önerilerinizi bekliyorum annişler😊
elmas8 Skarakas daha almadım ama araştırdıklarım bunlar. Hepsi de fiyat performans ürünleri Prego aria Kraft Palma ve a9 plus Kraft bilbao Pierre Cardin vovo Bagi gravity
Nur_50 Skarakas ben çok araştırdım hem hafif hem kapaması kolay hem taşıması kolay bunda karar kıldım maliyet olarak iyi çift yönlüsü var ama ben o kadar para veremem 😃
Hilalyazbos53 Skarakas Bir kaç gün önce aldım ve çok içime sinerek aldım. Normalde kabin boylar çift yönlü olmuyormuş benim için çift yönlü olması önemliydi bu yüzden Civilde kampanyada olan Babyhope çift yönlü kabin boy bebek arabasını aldım. Kampanyalı fiyatı 4000 TL ydi başka sitelerde araştırınca 4700-5000 e kadar çıkıyor. Bi değerlendirin bence
MerveTeyze Hamilton r1 kolay açılıp kapanıyor tek elle kapandığında dik konumda kalıyor çok yer kaplamıyor çünkü tekerlekleri de küçük 6.8 kg 0-22 kg bebek taşıma kapasitesi yenidoğandan itibaren kullanım
murvet_98  Bu benim kullandığım beşik yoktu benim aldığımda tabi ben iki sene önce almıştım da hem kolay katlaniyo hem kullanışlı puseti de benim çok işime yaradı ayriyeten çantasının olması da işime gelmişti benim tabi o zamanlar uygundu fiyatlar 🤦
rabiaozcans kraft a9 plus çok kolay açılıp kapanıyor, sürüşüde iyiymiş ama çift yönlü olmuyor bilginize. ben kullanmadım ama almayı düşündüğüm bir model