Ezel16 Kızlar Pko olup bu karşımdan kullanıp gebe kalan var mı ? Yan etkisi vs var mı ? Kist vs yapıyor mu ? Kullanımı şu şekilde mi ? Adetin 2. günü başlayıp 10 boyunca sabah akşam aç karnına 1 yemek kaşığı tüketilmeli..
elifsen Hepsi sağlıklı yiyecekler ama insülün direnciniz var ise balı da şeker zannedebilir vücut. Testere dişli aslan pençesi çayı tavsiye ederim
Ezel16 elifsen İnsülin direncim yok .. 3 ay önce bebeğimi kaybettim Pko var ama gebe kalabiliyorum.. Hiç aklımda yoktu öyle macun karışım falan.. MFK karışımı kullanmıştım regli düzenimi bozunca tövbe etmiştim 🫠 Bir umut oldu postları görünce .. Bende merak ettim 🥲 Cevap için çok teşekkür ederim 🥰
Ezel16 Buhara Soğan kürünü yapamıyorum çünkü midem de ülser var .. Hayıt tohumunu duydum macunu veya çayını kullananlar gebe kalıyor geneli.. Bilmiyorum reglimde düzenli bir yandan tırsıyorum bir yandan da yapmak istiyorum sizlere sorayım dedim 🥲 Cevap için teşekkür ederim 🥰
Buhara Ezel16 ben adet düzensizliği için kullandım iyiydi çayını değilde suyunu almıştım direk pratik oluyor diğer türlü üşeniyor insan :)