Arzuseen Kızlar bana doktor feramat yazmış fakat boyutundan dolayı içemiyorum ferrum daha küçük onu alıp içtim bi kez ama doktora sormam gerekiyor muydu? Multivitaminide değiştirmiştim nasıl rahat ediyorsan demişti bunu sormayı atlattım birşey olurmu acaba
35aysegul Arzuseen bende ferrum kullanıyorum sıkıntı olacağını zannetmiyorum yine de gittiğinde söyle tabi ki
ElBam Arzuseen bana sağlık ocağındaki aile hekimim feramat verdi bitince kadın doğum doktoruma kontrole gittiğimde bitmişti söyledim oda ferrum verdi o bitti sağlıkocağına yine gittim çağırmışlardı bittiğini söyledim busefer feramat verdi şuan onu içiyorum 😂 kendi doktorumada dedim sıkıntı olmaz dedi kullan dedi
Arzuseen 35aysegul aynen evet içtikten sonra aklıma dank etti bunu niye danışmadım diye kullanıyor dedi eczaneci ama her doktor farklı demir hapları yazmış
Arzuseen ElBam sağlık ocağı randevumuna daha var eylül ayında çağırdılar, feramatta üç kez içtim sonrasında boğazıma takıldı bi seferinde haptan iğrendim psikolojik olarak 😄 kendimi kötü hissettim dünde içince içim rahatladı ama şuan🙈