curlymother annisler merhaba 23. haftama giricem fazla kilo aldim (9 kg) zaten kilolu baslamistim suan 100 kiloya dayandim…. geceleri nefes problemi yasiyorum yediklerim sanki bogazimin dibinde … birde bebisimi oyle net hissetmiyorum….. varmi benim gibi olann
Dreamssss curlymother maalesef kilo etkiliyor ve bebek büyüyor mideye ciğerlere baskı çok oluyo bnm ilk hamileliğim tüp bebekdi sürekli yttim iğne ilaç çok fazla kilo almıştım bnde aynı nefes darlığı çekiyodum çok fazla sırt üstü uyuyamazdim sizde oturur bı pozisyon da yatarsaniz geceleri o rahatlatır eğer herhangi bir tehlikeli durum yoksa doktorunuza danışarak diyet ve spor da yapabilirsiniz
Dreamssss curlymother hissiytta kilodan kaynaklı bacım ya bn de 20. Hafta da hissettim mesela hareketini ama sonra çok ara ara hidsttim ztn iyice büyüsün bak nasıl hissediyosun 😂 hiç durmuyo
curlymother Dreamssss ay insallah evet tek tuk hissettim ama oyle zayif hamisler gibi hissetmiyorum😂😂
Dreamssss Pamuk tabiki çünkü bebek de büyüyor sığmıyor artık çok tatlı oluyo ya bazen can acıtıyor özellikle dönme falan yptigin da ama muhteşem bı duygu 💕
Dreamssss curlymother olsun buna şükür rabbim bı evlat nasip etti sonuçta erken ya da geç hissediyosun 😍