Mmz Arkadaşlar 21 günlüğüz sleepy bio natural bez kullanıyorum her bezde sızdırma yapıyor kaka da çiş de üstü falan batıyor sırf boşa gitmesin diye kullandım bezleri . Başka önerisi olan var mı bizde mi böyle yoksa herkesde mi bilemiyorum öneriniz var mı ?
esraEb Mmz ben molfix püre soft aldım. Slepy öyle ne yazık ki. Ben de bi kez kendime ped aldım iğrençti
Mamacita1 Mmz Bezin kenarındaki o kanat gibi dışarıya çakan kısımlarını içe kıvırmayı denersen o sorunu aşarsınız diye düşünüyorum. Bende prima ila aynı sorunu yaşamıştım şimdi kenar kısımlarını içe soktuğumdan beri hiç sızma yaşamadım. Çok nadir ishal gibi kaka yaparsa o kenar kısma buluşma oluyor o kadar
Bircicekanne Mmz 3ayrı arkadaşım prima premium care önerdi bende ondan aldım özellikle sızdırma konusunda çok iyi olduğunu söylediler
Edsn Mmz 3 yıldır Molfix kullanıyorum çok memnunum kalıbı da sleepy e göre biraz daha geniş olduğu için sızdıracağını zannetmiyorum
Baharoloji Mmz işte o yüzden stok yapılmaması gerekiyor Yenidoğanlar için değişebiliyor biz de çok memnunuz mesela Sleepy den bir de prima ve Migros’un kendi bezi var onu deneyebilirsiniz onlardan da memnun kalmıştım
Ciftannis Mmz oğlum 2 yaşında hep molfix kullandık toplamda 10 kere tasma oldu olmadi. O da otururken kaka falan yapınca tepeye çıktı. Bi ara sleppy ve baby turco denedim biri 2. Takmamda isilik yaptı paketi komple attım sinirden. Diğeri de her çiş yaptığında(azıcık damlatsa bile) koku yaptı ev sidik koktu.
Deryamutlu Ben paddlers markasıni kulandim. Oğlum suan 1 yaş 5 aylik. Hiç sizdirmadi ve pişik yapmadi. Tavsiyye ederim ♥️
nunusmom Mmz acaba büyük mü aldınız çünkü kızım 22 aylık hala sleepy kullanıyorum dedikleriniz hiç birini yaşamadım.
Mmz nunusmom 1 numara almıştım büyük gelmiyordu aslında şans diyelim memnun olanda çok kişi var ama bize kök söktürdü yani
Pofudukkbulutt Mmz bebeğiniz erkek mi belki ondandır taşma sızma. Birde bio natural en iyisi ben ondan çok memnumdum hiç öyle sorunla karşılaşmadım. Molfix pure soft, soffio pure, goon, paddlers pure, sleepy bir natural bunlar en memnun kaldıklarımdı.
Bebiskosuu Kimse yazmamış ama babyturcodan çok fazla arkadaşım memnun sleepyde sızdırmadan şikayet eden arkadaşlarım babyturcoda memnun kaldı ben de turco aldım
Mmz Bebeğim erkek arkadaşlar tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Goon markasini aldım baya iyi yorumlari var diye . Gerçekten bende çok memnun kaldım . 4 gündür kullanıyorum 1 kere bile taşma sızma olmadı pişik de yapmadı çok mutluyum . . Keşke önceden alsaymisim . Çocuğumun bütün zibinlarinin arkası kaka lekeli kaldı. Şimdilik 1 numara kullanıyorum . 2 numarayı prima premium care olarak stok yapmıştım bakalım ona geçince o nasıl olacak