cevriye35_ Defnenin-annesi Benimkide aşağıda hem baskı yapıyo hem kaburgalarıma buyuk bir bebekte degil ama vucut anca kaldiriyor demekki😂 korkmayın Allah yürü ya kulum demedikçe duruyolar 😂😂
Zeynep_Sedat Eceselo1759 aşırı derece de ayak ve bacak ağrım var gece uyku haram. Ellerim şişiyor gibi hissediyorum. Karnım büyüdü rahat hareket edemiyorum
Eceselo1759 birpamukannesi benim tek bir kere geçen gece oldu deliye döndüm Allah yardımcın olsun canım
BirazbundanBirazondan1 Eceselo1759 teşekkür ederim. Hamilelikte apantisi tetiliyormuş veameliyat olunuyormuş bebeğimin sayesinde öğredik. Şükür ki herşey iyi bebeğin hareket ederken böbreğe tekme atmışdır dediler🙄
Eceselo1759 Birbebetoannesi bizim buralar az da olsa serinledi gerçekten son ayların yaza denk gelmesi çok kötüü
Eceselo1759 1woramy yaa lütfen kendinizi germeyin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun yaşayıp sorunsuzca atlatacağız inşallah 🙏
Eceselo1759 Tugbavepamuguuu bunun bebek ters olduğu zamanlarda olduğunu duymuştum baş gelişli olduğunda baskı oluyormuş bebeğiniz şuan makat gelişli mi ?
Zeynep_Sedat Eceselo1759 güzel ama bittim ben. İlk hamileliğim de hiç bu kadar zorlanmadım ama bu sefer bitik bir ben
1anneseyma Gözümü kapatıyorum gece ama bilincim açık ve her sabah kesintisiz beş buçukta uyanıyorum ve en zoru döneniyorum eşime diyorum ittirsene beni diye
Zeynebinannesi Eceselo1759 evet yürüdüğümde ayakta kalınca genelde normalde uzanırken normal bebek sertlesiyor