mamyfat93 Akşamdan beri kaç kez gittim bilmiyorum sürekli tuvaletim var gibi hissediyorum. Kanala girdiği için mi başka nedenden de olabilir mi ? 39+6
Blueberry0 mamyfat93 benimde öyle özellikle bugün 19+1 haftalığız. Sanki bekliyor gibi ne zaman bi iş üstünde dursam yemek yapsam o zaman geliyor bide tutamıyorum hemen gidiyorum 🤣🫣
Balbebek012 mamyfat93 15 dk ya bir çişe gidiyroeum az bir çişim oluyor bıktım gitmekten 40 da oldum doğursak da rahatlasak doğum sonrası vücut rahatlaması öyle iyi oluyor ki
CemrePektas mamyfat93 şuan tuvalette okuyorum sürekli tuvaletteyim sürekli çişim geliyor ve büyük tuvaletim varmış hissi
Semasyy Blueberry0 valla bence de normal çünkü bizde bugün 20 haftalık olduk sürekli tuvaletim geliyor varmış gibi değil baya baya var yani sürekli su içmeye çalışıyorum ondan dolayı enfeksiyonluk değildir yani 😂
mamyfat93 Balbebek012 ay evet vücut boşluğa düşüyor 😇 bu kadar hissetmiyordum ama birden oldu . benimde 40a ne kaldı şurda 🤭 allah yardımcımz olsun
zeyenp5524 CemrePektas haftanız yüksek büyük wc hissi dogum baslangıcı olabilir belde kasıklarda agrı sızınız warmı bide cok durmayın wcde sancısız bi dogumunuz olur belki
zeyenp5524 CemrePektas çünkü dogum baslamadan 2 saat önce ben çok gıtmek istedım ebe izin wermedi için boş ıkınma istedi o ıkınabılırsın zaten lavman yaptık bişy cıkmaz dedi
mamyfat93 CemrePektas büyük tuvalet hissi değilde normıl çiş için gidiyorum bende. Büyük tuvalet hissi doğumda oluyor diye biliyorum . Yaklaştırdın artık iyice inşallah 🤰🏻😇