muziceanne_ Hayırlı geceler hanımlar İstabul Pendik te yada çevrede uygun özel hastane bileniniz var mı doğum ücreti nedir yüzyıl hastanesi 27 bin dedi medikalpark 57 bin dedi 🥵🥵🥵 bölge hastenesi de 28 bin dedi sizlerin gidip memnun kaldığı hastene var mı acaba
Mommysu muziceanne_ Neeeee 57 miiii yuh çocuğu tek doğurtacaklar, masraflarını üstlenmiyorlar nasıl bir fiyat
AyFa1608 muziceanne_ çocuğu baştan mj yapacaklar 57 ne 🤦 Nisan ayında Konya’da 10 bin ödedim. Oda ücreti falan 12 ye yaklaştı sigorta anlaşmasıyla 9 ödedik
Zeynomom Buralar yine insaflıymış en fazla isteyen 22 istemiş bizim seçtiğimiz hastane 6 bin dışarıdan doktor 10 bin toplam 16 bin ödeyeceğiz
mrsmom_ Oha ya martta dogum o zamana kaça katlar buu? Özel ile devlette dogum arasinda fark var mı avantaj ve dezavantajları nelerdir
serhan muziceanne_ gebze yuzyilda 25i gozden cikarmistim ama daha var doguma o zamana kadar yine zam gelir 50ye cikarsak cok iyi valla bu nedir yaa 2,5 sene once 5 bine yapmistim
Beyzacengiz69 serhan şuan ki güncel fiyatı biliyor musunuz peki ? Bende orada yapmayı düşünüyorum ama fiyat bilgim yok
serhan muziceanne_ gecen hafta merkez prime gebzede akrabamiz 12 bine yapmis ama normal mi sezaryen mi sormadim bi sorun isterseniz
MerveGlhan muziceanne_ Pendik medipol normal doğum 9500 Sezaryen 11500 dü sanırım bir kaç hafta önce sorduğumda. Doktorları da çok ilgili hastane sakin bir hastane
muziceanne_ MerveGlhan ben sorduğumda normal 9 bin di sezeryan 11 bin benim ikiz gebelik diye 14 bin dediler demek ki medipolde zam hapmış 😁
hanifeee-yusuf MerveGlhan Hastanesine göre değişiyor belli ki bende bahçelievler.medipole gidiyorm sizden dahada fazla
muziceanne_ MerveGlhan evet sakin bir hastene ama günden güne fiyatlar değişiyor ben en son sorduğunda 9 bin idi sezeryan 2 ay önce ikiz gebelik diye 14 bin dediler bana ay başı tekrardan gidicem bakalım fiyatlar ne durumda 🥰🥰
MerveGlhan muziceanne_ doğrudur ben net hatırlamıyorum 🙈 yine de diğer saydığınız hastanelere göre uygun sanki 🌺 o hastaneye gitmeyi düşünürseniz mutlaka aytakin hanıma gidin ♥️
Busss123 muziceanne_ ben medikal takipliyim Gaziosmanpaşa nisan ayında 32.500 e aldım doğum paketi olarak Detaylı ultrasona ekstra 2300 verdim farklı bi tutar ödemedik şu ana kadar
muziceanne_ Mommysu kız sorma bende bilmiyordum yani aynı dk aynı ameliyattan doğacak bebişler fiyat neden yüksek diye sormuştum hattta
Cyda-123 muziceanne_ kurtköy Ersoy hastanesi uygun fiyatlı oluyordu. Bir araştırın isterseniz ben geçen sene orada doğum yaptım