Ozlemnargul Kızlar 31+5 teyim midem aşırı yanıyor uyuyamıyorum var mı bi çözümü bunun kafayı yicem maden suyu içiyorum belki geçirir diye ama sanki daha çok yanmaya başladı :((( soğuk sütte işe yaramıyor
Azizeakln Ozlemnargul bende 27. Haftadayım midem o kadar kötü yanıyordu ki boğazıma kadar doktora sordum bi hap verdi çok şükür çok iyi geldi doktoruna danış o yazsın bence ilacı
Ozlemnargul Rabiss34 doktora danışmak mı lazım kullanmak için acaba devlet hastanesine gidiyorum doktorumla iletişim halinde değilim
Anonimmss Ozlemnargul 33+1 haftaligiz benimde mide yanmam aşırı var devlete gidiyorum bende rennio duo diye bir ilaç verdi bana anlık geçiriyor ama ben pek faydasını görmüyorum 1 saat sonra yine aynı gece uyumayı özledim 🥺
Rabiss34 Ozlemnargul doktorum kana karışmıyor şurubun tehlikesi yok demişti bana ki verdiği zaman 6 haftalıktım ama istersen doktoruna bir danış gidebilme şansın varsa yada eczaneye de danışabilirsin onlarda doğru olanı söylerler :)
Ozlemnargul Anonimmss gerçekten o kada kötü ki uyutmuyor şu an deli gibi uykum var ama yok yattığım anda başlıyor bide aksine geceleri aşırı derecede oluyor
Anonimmss Ozlemnargul benim gece gündüz ama özellikle gece yatacağım zaman daha bi artıyor öyle bir şey ki bazen istifra bile ediyorum