Azime26 Kızlar 32 haftalık hamileyim aşırı kabızlık çekiyorum var mı oneriniz bu yüzden tanisyonum düşüyor tuvalette fazla kaldığım için yardımlarınıza ihtiyacım var sizler ne durumdasiniz
Busraakay_26 Azime26 kayısı yedikten sonra su iç faydası var baya ya da doktoruna söyle ilaç yazabilirse
Canles Azime26 karbonhidrat tan uzak duruyorum ben onlar daha çok kabız yapıyor. Erik incir kayısı kurusu gibi şeyleri ıslatıp yiyorum kefir içiyorum kısmen faydası oluyor.
Azime26 Teşekkür ederim hepinize kayısı kuru kayısı sürekli yiyorum gaz yapacak yada kabız yapacak bisey de yemiyorum ama bunu bayadır cekiyorum doktorum o zaman gaz için ilaç vermişti simde yine sorcam bakalım sizlere de sormak istedim
Freyan Normal ekmek değil de eksi mayali ekmek tüketin günde 1 2 dilim bağırsak çalıştırıyor.Bunun dışında günlük menüye çorba ekleyin,kuru kayısı ve zeytinyagli salaga tüketin böyle düzeldi benim biraz.
Esraaaaacun Azime26 kızlar bu konuda o kadar ustalaştım ki kayısı falan yalan dolan kişiden kişiye değişiyor benim kabızlıkta ufak bir ıkınmada makatım çatlıyor anca yaşayan bilir neyseeee kan ilacı kullanıyorsanız şimdi yazacağım ilacı kullanın bana dua edeceksiniz doktorlar yazarken ferrum adlı ilacı veriyor ve o kabızlık yapıyor . Kesinlikle şu kan ilacını alın gece yatmadan önce için sabah kalktığınızdan 30-60 dk sonra içinizde birsey kalmicak 😀 ilaç ismi ferro sanol duodenal … Mısır haşlayın mısır yiyin sonra buraya yazın sonucu 😀
Mavisim3457 Esraaaaacun Dediğiniz ilacın ishal yaptığını okumuştum. Banada bir sefer denk geldi ama bende bulantı yaptı zor içip bitirmiştim. Herkeste aynı şeyi yapacak diye birşey yok tabi. 🥰
Mavisim3457 Azime26 İbrahim saraçoğlu taze portakal yaprağını, 7-8 tane yaprağı 1 bardak suda kaynatın için diyor günde bir defa. Gebelerde kullanılır mı bilmiyorum ama
Esraaaaacun Mavisim3457 doktorum bana elenatol 2 verdi balıklı sürekli içince bende o mide bulantısı yapıyor burnumu tutuyorum bir elimde su eşim içiriyor o şekilde yapıyorum bir sorun olmuyor sizde bu şekilde yapabilirsiniz 😍