ATC Kızlar bogazım biraz agrıyor hafif burnum akıyor daha çok ilerlememesi. için ne yapmam gerekiyor evde ne içebilirim 28 haftalıgım
Mrv68 ATC bende 11 haftalık grip oldum hapşırdıkça kasıklarım ağrıyor ne yapmak lazim 🙄 bklm kızlar ne yazcaklar.
Hulya57 Mrv68 aynı sorun bendede war canim 2 gündür cok kötüyüm hapşirırken böbreklerim kasıklarim i agriyo bide hamileyizz 🤰🤧🤧🤧
cigdemcanruh bol limonlu ıhlamur iceblrsnz nane limon kaynatın eğer hic birini sevmiyorsaniz acik limonlu cay için bende hamileyken grip olduğumda bol limonla atlatyrm ilac kullanamadgmz icn braz uzn sürüyo iyileşme süresi. 1 hafta boyle dikkat et bol portakal sık mandalina ye tam mevsimi hemen atlatrsn canm gecms olsn.
Elfsglm Eveeet bir sümüklüde benim kızçeler 2 gündür ölüyorum 🤦🏼♀️ Birsürü nane limon içtim dün boğazım şişti bugün daha iyice. Ama burnum asla açılmıyor 🤦🏼♀️ Kulaklarım tıkanıyor hapşırdıkça kasıklarım sğrıyor 😂 minnacık çocuğu sıkıştırıyorum gibi hissediyorum hapşırırkrn insan kendini kasıyor ya istemsizce 🤷🏻♀️ Analık gerçekten fedakarlıkmış kızlar 15 haftslığım bende bu arada 🤗 ıhlamur,nane limon bu aralar en kadim dostlarım♥️♥️