ssa239688 Kızlar bardaklarım eskidiği için mi makine mi yıkamıyor anlamıyorum izli ve bulanık bir görüntüyle çıkıyor temiz olmasına ragmen… önerisi olan var mı
35aysegul ssa239688 parlatıcı ve tuzunu fulle. Makine boşken bulaşık makinesi temizleyicisi al ayarlarını yapıp boş çalıştır sonra tekrar dene canım
Baharoloji ssa239688 makine temizleyicisi kullanın önce iyi bir markanın temizlensin sonra bir deneyin bazen çok doldurunca da oluyor
ssa239688 Ayse321 var aslında bitince ışık yanıyor koyuyorum hemen ama anlamadım birisinin tavsiyesine uyup bi ara parlatıcı yerine sirke koymuştım o mu etkiledi acaba bu kadar
ssa239688 __mom1 tuzu da var da kalitesi mi önemli acaba annemin 15 yıllık makinesi benimkinden güzel yıkıyor
Ayse321 ssa239688 yok sirkeyi bende kullanıyorum ama bisey yapıyor hemde makinayi temizliyor yada parlatici iyisi değildir bilemiyorum
__mom1 ssa239688 yok bence dolu olması yeterli ama sirkeden dolayı olmuş olabilir makinaya kendi deterjanı dışında bir şey koymayın diyorlar. Makina temizleyici ile yıkasan bir kez düzelir belki
Rvydkaratas ssa239688 benimde olmuştu herşeyi denedim en son deterjanı değiştirdim düzeldi.Bardaklardaki lekeler tekrar yıkanınca geçmiyor ama ben sıcak suya sirke karbonat koyarak geçirdim.