Catsofmom Kalbimmmmm Karbonhidrat ve meyveyi azaltın bol su için düzeliyor kilo. 5 kilo almıştım ilk ayda. 36.haftaya girdim 4 kiloya sabitledim
Raziyenurx Kalbimmmmm bende bende of 18 haftalık 5 kg aldım ilk hamilelgimde de 29 kilo almıştım doguma kadar
Esraaaaacun Kalbimmmmm öncelikle kişinin vücuduyla alakalı birsey kendini kimseyle kıyaslama ama hamileyim diye de herseyi de yiyim tarzı yapma sağlıklı beslen sağlıklı bir şekilde kilo al benim 25 inde doğumum var Allah nasip ederse 12 kilo aldım benim doktorum buna bile fazla diyor ve beni diyete soktuğu da olmuştu diyetten kastım hamur işini kısmamı çok fazla meyve yemememi söylemişti
Kalbimmmmm Senatalya06 ikiz gebeliğiniz var neyseki bi sebebinizz varrr inşallah faydasız kilp almayız
Bhan93 Biraz fazla almışsınız. Ben 18. Haftamdayım henüz hiç almadım🤔 karbonhidratı tamamen kesin zaten faydası yok. Yürüyüş de yaparsanız mis gibi. Daha az alırsınız.
Kalbimmmmm Bhan93 biraz knamalarım oldugu için hiç yürüyüşle destekleyemiyorum bu durumu nasıl değiştiricem bilmiyorum
Kalbimmmmm Catsofmom aslında çok su tüketiyorumm ama yine aldım birden anlamadımmm Elenetal 2 iştah açarmı bilginiz varmı sanki bu vitamini kullndıkca birden kilo aldım
Bhan93 Yürüyüş yapamıyorsanız bol su için 🥰🙏🏻 ne kadar aza düşürebilirseniz doğum sonrasında işiniz o kadar koşay olur
Kalbimmmmm Bhan93 inşallah çok teşekkür ederim. Bugunden sonra artık çok dikkat etmeye başlıcammm zayıf biride değildim şuan 74kilıyum
Catsofmom Kalbimmmmm Bende kullanıyorum kuzum elenatal 2 yi gerçekten inanılmaz iyi. O da olabılır belki iştahını açmıştır. Üzme kendini. Dikkat edersen biraz düzelir. sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Rabbim inşallah 🥰🙏
Kalbimmmmm Catsofmom aminnnn aminnn hepimiz için gerçekten çok zor süreçden geçtim geçiyorum da ama kilomuda gözardı edemiyorum inşallah düzelicem düzelicez
BurcuAras Sanki bir diyetisyen desteği şart kuzum . Sıkma canını tabi geçici gidici kilo bunlar . 32 haftalığım , 6 kilo aldım bende 🤷🏻♀️
Kalbimmmmm Esraaaaacun aslında hamileyim yemem gerekir kafasına değilim ama istemsizce iştahım açıldı artık kendime dur demeliyim dikkat etmem lazım dediğimiz gibi