0605_ Arkadaşlar Medipol Bahçelievler’de doktora gidiyorum ama son zamanlar gelince sezeryan yanlısı olabildiğini okudum burdan içime şüphe düştü.Avrupa yakasında doktor ve hastane önerisi istiyorum sizden nerelere gidiyorsunuz?
Yenibirannee 0605_ zeytinburnu avrasya hastanesind gidiyorum Çiğdem hanıma. Ilk dogumu kendi isteğimle sezaryan olucam dedim kendisi ikna etmeye çalışmıştı normal doğum için yapabilirsin ben yanında olacağım diye ve kendisinden cok memnun kaldım 2. Gebeliğim kendisiyle devam ediyorum
zynpkrhsn1 0605_ Normal istiyorsanız kesinlikle çam sakura hayati tehlike olmadıkca sezeryana almıyorlar ama siz özel istiyorsanız onu bilmiyorum ben de bahcelievler medipole gidiyorum tüm kuzenlerimde orada dogum yaptı normal oldular
DidemB 0605_ zeytinburnu avrasya nurcan hanıma gidiyorum zorunlu olmadıkça normal taraftarı. Eski doktorumuz da beşiktaş liv hospital a geçti gamze baykan onu da alternatiflere ekleyebilirsin
0605_ zynpkrhsn1 devlet istemiyorum medipolden memnunum aslında öyle duyunca alternatif düşünmek istedim ki belki normal doğum yapamayacağımdır ama direk sezeryan fikri oluşsun istemedim.Hangi hoca takipliydiler,?