Catsofmom öncelikle başınız sağolsun, çok üzücü şeyler yaşamışsınız ancak üslubunuz hiç hoş değil.
Bu zamana kadar dank etmiş olsaydı zaten çoktan bırakırdınız, benim söylememle olacak değil elbet. Burası bir paylaşım platformu olduğuna göre ben de fikrimi beyan edebilirim, yazdıklarımda da hakaret vs yok. Bu paylaşımı açan anne adayı da sigara içmesinin bebeğine zarar verdiğini biliyor ama yine de buradan destek almak istiyor. Ayrıca şöyle de düşünebilirsiniz üzgünken mutsuzken fazla içiyorum dediniz ya, 10 pakette içseniz açınız dindi mi ya da kaybettiğiniz babanız geri geldi mi? Anlık rahatlamadan başka ne kazandırdı size?
Bakın ben de sigara değil ama otrivine burun spreyi bağımlısıydım. Bunun sigaradan daha beter Bi şey olduğuna emin olabilirsiniz. Tam 2 sene boyunca bağımlı yaşadım, aynı sigara stoklamanız gibi burun spreyi stokluyordum. Max 3 günde bir şişeyi bitiriyordum. Resmen onsuz yaşayamaz, nefes alamaz duruma gelmiştim. Ve sonra hamile olduğumu öğrendim, öğrendikten sonra da 3 hafta geçti hala spreyi kullanmaya devam ettim. Ama hep içim içimi yedi bebeğime zararı var mı diye, yine de ağızdan almıyorum içime karışmıyordur diye kendimce teselli buldum. Derken İnternette araştırırken, hamileliğinde aynı burun spreyini kullanan bir kadının karnında bebeğinin kalbinin durduğu haberini okudum ve o an elimdeki tüm spreyleri alıp çöpe attım. O an yaşadığım endişe o kadar ağırdı ki tarifi yok. Ve inanmayacaksınız ama spreyi bırakmamla birlikte tam 4 ay boyunca hiç nefes alamadım. Artık o kadar bağışıklık kazanmışım ki ona, 4 ayda solunum yollarım düzelemedi. Sürekli ağzımdan nefes aldım, yaşam kalitem düştü, son raddeye gelip yeter kullanıcam dayanamıyorum dediğim zamanlar oldu ama evladım ağır bastı. Elime bile almadım. Nefes alamamak emin olun sigarasızlıktan çok daha zor! Size hayırlı geceler dilerim..