babyasyanil Ben salak gibi sadece karnıma bio oil yağından sürdüm nerden biliyim popo ve belin çatlayacağını😅 karnımda sıfır catlak popom ve belimde çatlaklar var. Aman diyim her yerinizi yağlayın kdkfkd
minibebisim babyasyanil püüü beni korkutuyosunuz sjhajsshsj popom büyümedi ki o kadar ya normal gibi anlamıyorum hiç
Bsrcip minibebisim kıllanma yapmıyor mevcut olanları besliyor ben shea yağı ile dönüşümlü kullanıyorum badem yağını. Baştan beri yaglaniyorum 30. Haftaya geldik asıl bundan sonra önemli ama ben sıkıldım bu sefer de hava da sıcak
Esenha minibebisim ay badem yagi kil koklerini besler kiprik bakim seyleri hep badem yaglidir ben zeytin yagini bile zorda kalmadikca tavsiye etmiyorum en iyisi lierac imkan yoksa bebe yaglarida ucuz bebe yagi en mantiklisi
Nazalex minibebisim valla herkes öyle diyor. Ama ben yıllar önce göbeğime de lazer yaptırmıştım. Şu anda tüylenme yok. Ama bana tüylenmemi çatlak mı desen tüylenmeyi seçerim😂😂
babyasyanil minibebisim benim basenlerim büyüdü doğumdan sonra birden söndü rezalet durumda 😭 elveda bikini… mayo üstü şort giyerim artık ksjdksd
Bsrcip minibebisim illaki olacak onemli olan az catlakla atlatmak benim vücudum da müsait çocukluktan göğüs ve bacak bölgelerimde zaten yoğun. Göbüşüm bari olmasın aminn😬🌸