Ezel16 Hlimee Adetim 17 gün geçti çok silik çizgi ile öğrendim.. Ertesi gün beta 12.6 değerdi .. Doktorum 5.5 hafta geç döllenme olmuş demişti..
Hlimee Ezel16 çok afedersiniz akıntı oluyor mu sanki adet olmuşum gibi bi akıntım var Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah amin.darısı ben gibi isteyen tüm muhammedi Nebî ümmetine inşallah 🤲🏼🥹
Ezel16 Hlimee Evet canım oluyordu süt beyaz gibi kokusuzdu bende regli olacağım zannetmiştim ama gebelikmiş 🥹 Aminn inşallah ettiğin güzel dualara 🤲🏻🥲 Ben bebeğimi kaybettim canım maalesef, Rabbim isteyen bekleyen ve bizlere tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹
_Melikealtay23 Hlimee son durumunuz ne acaba aynı seylerı yasıyorum gogus hassasiyeti afedersiniz sulu akıntı beyaz akıntı kontrole gıttım enfeksıyon yok duzenlı adet olurdum suan 10 gün gecıktı 5 gun gecikme de kan testi 0.38 cıktı
Osman_rana_ Kızlar afedersiniz ama kremsi beyaz akıntım oluyor ve adet olacak gibi ara ara sancı oluyor belirti olabilirmi
simaymasalim Hlimee benim günüm gecmemisti suphelenip yaptım test ve silik çıkmıştı kan verdim aynı gün 49.9la öğrenmiştim sonra beta takibi yaptım 1 hafta sonra doktora gittim geç döllenme dedi değerim daha kese görecek kadar yüksek değildi 5 gün sonra gel keseye bakalim dedi yani geç dollenmeydi ama ben erken öğrenmiştim günüm bile geçmemişti
Anasinincani Hlimee yaparsan çılar silik bile olsa belli olur Benimkide geç döllenmeydi gecikmemin 5. Gününde silik çıkmıştı
Ezel16 Lelalela Normal reglisi düzenliler genellikle adetin 14. günü yumurtlar bazen değişir vücudumuz robot değil sonuçta .. Pkolu ve pkos olanlarda biraz durum değişiyor 14 gün değilde bazen 21 bazen 18 bazen 30 günlerde yumurtlama oluyor .. Bazen ayda 2 kez yumurtlama oluyor bu normal regli görenlerde oluyor pko ve pkoslarda da .. Kısacası pko ve pkos yumurtlama bozukluğu kafasına göre takılıyor yumurtalar diyebiliriz ne zaman yumurtlama net olarak bilinmez .. Durum böyle olunca geç döllenme oluyor bazen 2 hafta geçik bazen 4 hafta kişiden kişiye değiyor genellikle pko ve pkos olanlar .. Geç döllenme böyle değişik ve karışık bir durum ..
Eda043 Benim 9 gün geçti ayın 4 ünde kan verdim 0,170 çıktı dün verdim 1,2 çıktı geç döllenme olabilir mi yükselir mi sizce
Yagmurella4165 Eda043 şuan bende aynıyım ikinciyi düşünüyorum adetim gecikti ilk gün 1.30 cıktı şuanda 8 gün ama 12 güne kadar bekleyip yükselmişmi diye bakacağım
Mzzz Lelalela aslında çok basit geç döllenme demek yumurtlamanın adete yakın zamanda olması yani geç yumurtlamak demek 🙏
Yagmurella4165 Hlimee benim 10 gün gecince 2.3 le öğrendim 16 cı günde 333 e yükselmişti 1 hafta geç döllenme olmuş
Serifeeenida Hlimee aynı durumdayım güzelim gecikmenin 3. Günü 2.3 dedi doktorum 10 gün. İçinde adet olursan da olmazsan da gel dedi bakalım nasip kısmet oğlumda 1 ay 5 gün geçmişti adetimin üstinden 1000 değer ile öğrenmiştim yani sanırım oda geç döllenme ile olmuş