eylulmihrasmom Aslidemir23 ben kullandığım ilk ayda kaldım dayanamayıp testin 11.günü yaptım silik çizgiydi🫠
Seval0Seval Aslidemir23 yumurtalık sayın kaçtı çatlatma iğnesi verdi doktor bende kontrole gidicem çarşamba klomen bugün bitticek ?
tatlibebegim_ Nurrozkan benimde ikinci aşılamam bugün 4.gün kaçıncı günde pozitif gördünüz acaba kaç yumurtanız büyümüştü iğne mi kullandınız hap mı
Nurrozkan tatlibebegim_ 15. Günde hastanede kan verdim igne kullandım kaç yumurta vardı hatırlamıyorum 😣
Serifeeenida Bu ay bende çatlatma iğnesi olucam ama nasıl bi süreç adetin 4. Günü gel hormon testi yapalım dedi doktor
Sedoliko eylulmihrasmom iğneyi yaptıktan sonraki 11 gün mü ya da iğneyi yaptıktan 36 saat sonraki beraberlikten sonraki 11 gün mü😀
Aslidemir23 Serifeeenida bana adetin 4. Günü test verdırdı kan sonra ilaç verdi sonra yumurtalarım büyüdü sonra iğne
Edvuslayd Bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu çatlatma iğnesi ve femara kullandım 2 yumurtam büyümüştü çok şükür .ama daha önce 2 düşüğüm oldu korkuyorum bundada bişey olacak diye