defneveannesii_ Rabis0446 Tam 36+0da kontrolümüz vardı 2635 kızım🥰🧿 Doğuma kadar 300 gram daha alır dedi doktorumuz☺️
imren_melinarya Rabis0446 bende en son 33+6 da gitmistim 2500 kg di simdi ptesi kontrolum var tam 35 olcaz insallh bakalim kac cikicak kilo alsin diye yaricak seyleri yiyorum hep ins yarar
Dilek_gms Rabis0446 benim de ılk hamileliğimde oğluma demişti minyon olacak dıye 37+3 de mecburi sezeryan oldum 3360 kg doğmuştu. Şuan 28 aylık 13.240 kg. Çok hareketli ve hastalandığında iştahsızlığı olduğu için kilo pek almıyor gerçekten. Gerçi cocuktan cocuga degısıyo.
havva_kayadelen 36+5 de gittim 2750di doktorumuz minyon bir bebek olacak dedi bende üzüldüm kilo almadı oysaki kilo aldıracak şeyler yiyorum dedim bebeğin sağlıklı her şey yolunda sadece minyon bu kötü bir şey değil dedi
Rabis0446 havva_kayadelen evet aynen bana da öyle dedi her hamilelik farklı birde demekki gen çok önemliymiş
Rabis0446 Tugbazdmr aminn inşallah sağlıklı olsun tabi ama 20 kilo da ben alınca insan bebekte biraz alsın istiyor
defneveannesii_ Merve8135 Ay ay maşallahı var paşanın 🧿 Doğunca tam bol bol mıncırmalık olcak belli ki 😍 Sağlıkla gelsin tontiş 👶🙈