ldmzki https://share.icloud.com/photos/0c84C8zYk44QYq6Dz1Nz5Dfaw Kızlar bakabilir misiniz? Ovulasyon testinden anlayan biri varsa çatlama olmuş mu? Dün koyuydu şimdi yaptım böyle çıktı 1 günde böyle silikleşmesi normal mi?
myangelson ldmzki çatlama gördüğün için gerek yok bazı kişiler ayda 2 kere yumurtlama görebiliyor ama sen bilirsin devam edebilirsin ya da birakabilirsin. bugünü degerlendir mutlaka. 14 gün sonra kaset test yaparak bakabilirsin hamilelik olup olmadığına veya erken gebelik testleri ile daha erken bir zamanda
myangelson ldmzki belli olmuyor o. ama bunu yakaladigin için devam etmene gerek yok bence ben olsam devam etmezdim
filizmom Kızlar ilişki çatlama sonrası devam etmeli mi? Ben perşembe pik gördüm değerlendirdim, cuma da aynı şekilde (hafif silikti), bugün iyice silik mesela
myangelson filizmom Perşembe pik gördüm diyorsun cuma hafif silikse cuma çatlamış olabilir yumurta. Fotoğraf varsa atarsan daha net olabilir ama çatlama olduğu gün de ilişki olsa iyi olur
filizmom myangelson ben bugünü de yine değerlendireyim de ne olur ne olmaz 😅 sonrası Allah’a kalmış 🌸 teşekkür ederim 🥰
Busra5454b İyi akşamlar arkadaşlar yumurtlamadan sonra testim siliklesmesi çatladı diye düşündüm ama bir sonraki günler yaptıklarım da t çizgisine yakın çıkıyor sizce catlamamis olabilir mi