Aydan21 1 bucuk yıldır evliyim bebek istiyoruz , eşim 5 ay önce varikozel ameliyatı geçirdi. Peki bilen var mı kaç ay sonra etkisi oluyor ?
Aysennnnnn Kızlar bu ameliyat sperm azlığı için mi yapılıyor yoksa DNA hasarı için de yapılıyor mu bilgisi olan varsa yazsın lütfen
Mercimekannesi-2016 Aysennnnnn canım benim eşimde oldu varikosel ameliyatı bildiğim kadarıyla DNA hasarını da etkiliyor ameliyatla düzeliyor diye biliyorum
Gonuel49 Aydan21 canım benimde eşim amaliyat oldu 2 ay sonra öğrendim ki hamileyim. 3 yıl bekledik bizde 😔 Rabbim sanada tüm isteyenlere de bu duyguyu tattırsın inşallah en kısa zamanda 🤲❣️
Aydan21 Gonuel49 amin İnşallah sabırsızlıkla bekliyorum bende. Düşündüm belki tüp bebek yaptırayım 😔 ama beklicem biraz daha
gokturkmom Aydan21 doktor bize en az 6 ay demişti ama ben 4.ayda hamile kaldım Allah’ım tez zamanda sizede hayırlı sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah🙏
Aydan21 gokturkmom evet bende bekliyorum belki 6 ay tamamında gebelik olur. Şimdi 5 ay oldu, Eylülde 6 ay olucak . Bakalım hayırlısı 🙏🏻