Gozde_52 Herkese merhabalar 🌸 Avcılar Hospitalde doğum yapan annelerim varmi? Memnun kaldınız mı benim doktorum orayla çalışıyor fakat nasıl hastane bilmiyorum sezeryan olacağim yeni doğum yapmış anneler yazarsa fikirlerini sevinirim 🥰
Gozdecaner Gozde_52 2 yıl önce yapmıştım sezeryan doğum güzel ve ilgili davranmışlardı şimdiki doğumu ise avcılar anadolu hastanesinde yapacağım
Aleyna_88 Gozde_52 ben 5 yıl önce doğum yaptım orda. İyiydi yani hastane ama doktorun azizliğine uğramıştım. Şu an yine doğumum orda olacak doktorum farklı. Fiyatlar şu an sezeryan güncel 13.000 tl
hepoyleolurzaten__ Gozde_52 bence maddi açıdan durumunuz iyiyse avcılar da doğa hospitalı tavsiye ederim çalışanları aşırı güler yüzlü anestezi uzmanı doktorları falan çok güler yüzlüler ben aşırı memnun kaldım hastaneden çıktıktan sonra yetikililer bile aradı oğlumun durumunu sormak için benim doktorum da avcılar hospital ile anlasmaliydi ama ben son anda karar degisirip doğada yaptım
Gozde_52 Gozdecaner yani normalde ben oraya gitmiyorum benim doktorum aynı zamanda ordada doktorluk yapıyor acaba doğumu ordami yapsam diye düşünüyorum iki yıl önce fiyat nasıldı yani şuan tabiki pahalıdır elbette ama yine sorayım ilgi alaka iyiydi yani memnundunuz..🙈🥰
Gozdecaner Gozde_52 ben yaptığımda 5000 tl idi sezeryan ama memnundum anadolu hastanesi 14 bin sezeryan şuan avcılar hospital de aynı bazdadır
Ozge230806 @Gozde_52 merhaba canım ben gecen sene doğum yaptım 12 yıl öncede gene orda yapmıştım Çok ilgililer gerçekten aldıkları paranın hakkını veriyorlar Yani veriyorlardı bu sene nasillardir bilmiyorum Fiyat içinde telefonda bilgi veriyorlardi araman yeterli olucaktir gitmeyle uğraşamam dersen eğer Doktorun kim bu arada ?
Gozde_52 Ozge230806 benim doktorum Ayten bolukbaş normalde ben o hastaneye gitmiyorum başka yere gidiyorum esktra ordada çalışıyor o yüzden merak ettim çok teşekkür ederim canım 🧡 geçen sene ne kadar odemistin çok pahalımiydi gerçi şimdi mutlaka değişmiştir 🌸 benim için ilgili olmaları önemli.. doktorum da gerçekten çok iyi..
-zehraa34 Gozde_52 bende önceki gebeligimde Ayten hanıma gitmiştim çok çok ilgili bir doktordu çok memnun kalmıştım
Ozge230806 Gozde_52 ben normal doğum yapmıştım 5000 di diye hatırlıyorum şuanda sezeryan 10000 olması gerekiyor Yengem doğum yapicak 2 aya ordan biliyorum
Gozde_52 -zehraa34 gerçekten çok iyi bir doktor ben Ispartakule bahçeşehir tarafındayim dolayısıyla elitiuma gidiyorum orada ama esktradan ordada çalışıyor dedim belki doğumu orada yaparım kendisiyle konuşup doğer oğlumu da o dogum yaptırmıştı ikinciye hamileyim yine onu istiyorum tabiki az zaman kaldı o yüzden öğrenmek istedim 😍 gerçekten çok iyidir konuşması karşılaması 🌸
Gozde_52 Ozge230806 10.000 ise iyi yanı fiyatlar aşırı uçtu çünkü bende epey pahalıdır diye düşündüm orası bende sezeryan olacağim diğeri öyle olduğu için ama bir gün gidip öğreneyim olmazsa🥰 çok teşekkür ederim canım 🧡
Gozde_52 Aleyna_88 bende sezeryan olacsğim canım o yüzden sezeryan fiyatını öğrenmek istedim 😍 çok teşekkür ederim 13.000 ise yine iyi ben çok bekliyordum🤭 siz hangi doktora gidiyorsunuz şuan
Ege_mommyy_11 Aleyna_88 bende Türkan hanıma başlayacağım hatta yarın randevum var hastaneyle anlaşmalı olduğu için indirim yapıolar mı hastane tarafından yoksa fix mi fiyatlar
Ege_mommyy_11 Aleyna_88 bir de verdiğiniz fiyqt sadece hastane parası mıdır Türkan hanımla dahil midir
Gozde_52 Aleyna_88 benim doktorumda normalde başka hastanede çalışıyor ama ordada görünüyor çalıştığı ki zaten oncedende çalışıyordu zaten anlaşmalı olduğu hastanelerde doğum yaptırıyorlar diye biliyorum 🤗
Aleyna_88 Ege_mommyy_11 valla canım orasını hiç sormadım inan bilmiyorum istersen sen yarın sor bana da haber verirsin. Benim randevum bidahaki hafta