Haticedalarslan50 Merhaba kızlar doktor progestan verdi ağız yoluyla yada fitil olarak al dedi hap tutamadığım için fitili tercih ettim ama her lavaboya gittiğimde sanki parca parça ilaç çıkıyor normal mi kullanan varmi
Gul1616 Haticedalarslan50 ben kullanıyorum ama gece yatarken fitil olarak alıyorum sabah kalktığımda az bişey ilaç çıkmış oluyor sadece
35aysegul Haticedalarslan50 evet çok normal ilacın fazlası atılıyor vücuttan için rahat olsun düzenli kullan
Sedefibrahim Haticedalarslan50 iyice ittirerek kullan zaten ilacın fazlasını vücut atıyor fitil olarak kullanman daha iyi hem daha etkili hemde ağızdan alınca baş dönmesi halsizlik yapıyor
Yyysssnn Haticedalarslan50 bende de oluyo canım sabah iç camasirim ıslak oluyo gun boyunca da tuvalette parça parça çıkmış oluyo doktora sordun normal dedi
27r1907 Haticedalarslan50 normal ihtiyacın olanı alıyor vucut fazlasıni atıyor bende kullanıyorum almadan önce tuvalete git sonra koy
Ozlemkaan Haticedalarslan50 normal ben de 1 hafta kadar kullandım doktorum zaten söylemişti ilaçtan sonra beyaz renkte akıntın olabilir normal korkma demişti ilaç çıkıyor evet
Kedicik123 Bende kullanıyorum gece sabah kalkıyorum parça gibi geliyor idrar ile birlikte. Normal dedi banada doktor
prensinannesi2024 Haticedalarslan50 ben kullandım kendim bıraktım artık fitil olarak kullanıyordum iç camasirima ilaç peynir gibi akıntı geliyordu ben bıraktım artık
Haticedalarslan50 SahraSibel bana bebek zayıf tutunmuş dedi başka bisey demedi galiba o yüzden devlet hastanesi bu arada