Burcu1516 Alkaan5561 merhaba ben bi oil yağ kullanıyorum şuan 31+2 deyim çok şükür henüz çatlak yok düzenli kullanıyorum yağ olduğu için emilimi biraz zaman alıyor sürüp uzanıyorum lierac çok öneren var ama fiyat olarak çok fazla bence gerek yok bi oil önerebilirim :)
Asiyefdnn Alkaan5561 ben sante plus krem , lierac jel ve Hindistan cevizi yağı kullanıyorum hala çatlayacaksam artık yapacak bi şey yok 😂
Ask-bebegim Alkaan5561 mustela çatlak önleyici yağı,lierac ve hindistan cevizi yağı dönüşümlü olarak günde 1 kez göğüs göbek bacaklarıma sürüyorum inşallah çatlamam vücudum çatlamaya çok müsait 😄25.haftadayiz henüz yok
Zelihaa23 Suan bol su iciyorum 15 haftaligim doktorumun yazdigi catlak kremini kullanacagim eczanelerde bulamadik siparis verdik gelmesini bekliyorum
Alkaan5561 Burcu1516 bende bio oil kullanıyordum bitti başka birşey deneyeyim dedim.henuz catlagim yok çok şükür 24 haftalık olduk bizde:))
Alkaan5561 Ask-bebegim mustelayida gördüm emin olamadim,benimde müsait sizin gibi umarım mevcut olan çatlağın üstüne catlmama😁😁
Ask-bebegim Alkaan5561 bacaklarımda daha önceden var olan çatlaklarim var ama inşallah daha eklenmez 😄
Alkaan5561 Ask-bebegim benimde.kalcalarimda vardı ve bio oil o görünümü bile azaltmisti o yüzden ondan devam ettim hep