Nrksknnn123 Kızlarr 30 haftayı geçtik ve hala daha isme karar veremedik😂😂 sizler nasıl karar verdinizzz ve isim önerileriniz nedir ❤️
Agg0207 Nrksknnn123 bende 29 dayım artık hala osmi yok kızımda 40. Haftada buldn yine öyle olucak sanırım Bilge Beren Zeren isimleri geçti aklımdan ama şimdide Serra ismini düşünüyorum manası hoşuma gidiyor fikir olur belki
Mdiyebiri Merve171214 Elisanın anlamı neymiş? Üniversite hastanesinde elisa testi yazan yer vardı bulaşıcı bir hastalık olduğunu öğrendim üzüldüm ben de
Kaykinadile Nrksknnn123 benim ilk bebeğim kız dı bizde kaçarak evlenmiştik bu bizim öykümüz olsun dedik yapıştırdık öykü ismini 😁 ama benim çok hoşuma gidiyor
Htc_snn Nrksknnn123 bana iki kez kız dedi o yüzden TUANA koyacağım cennete düşen ilk yağmur damlası çok hoşuma gidiyor bu isim yani hamile olmadan önce diyordum zaten eşim de olur dedi o yüzden bu ismi koyacağım
Aselaryam Benim ilk kızımın adı Asel arya şimdi ikinci kızıma hamileyim oda Elif Sare olucak Allah’ın izniyle
Merve171214 Mdiyebiri Cennet kapısında bekleyen güzel gözlü melek demekmiş anlamı. Evet öyle bir anlamı da varmış
2019T-E2022-E Bizde 35.haftamızdayız yeni karar verdık Eflin Ada olucak inşallah 🙏 sağlıkla gelsın mınık kuzular