Karbaby Nasılsınız kızlar? 5. Ayında büyük temizlik yapan var mı? Ben bugün temizliğe giriştim baya eğil kalk yaptım şu an belim felaket bebiş de sanki tekme atmıyor epeydir inşallah yanlış bişey yapmamışımdır 🥹
Deryaa00 Karbaby çok ağır işler yapma canım özellikle son aylarda ben 36 +1 haftalığım çok temizlik yapıp yorulduğum için bebek kanala girmis doktor 1 hafta çok iyi dinlen dedi kendini yorma eşin tanıdıkların yardım etsin
gurbetcianne97 Karbaby 21 haftalığım bugün bitirdik eşimle. 🥲 dip köşe girip tüm dolapları ayıkladık ettik cam kapı derken pertimiz çıktı. Hoş garibimin perti daha çok çıktı camları falan o halletti hep sağolsun 😂😂😂
Gizemengin35 Karbaby sen yorulduğun için oda yoruluyor bnd aynı hatayı yaptım tek yaptım geliriz yardıma diyenler lafda .. panik olmuştum ama uyuyormuş megersem
Razee Karbaby ay bugün bende çok temizlik yaptım ve sanırım belimi incittim belimin sağ tarafı çok fena batıyor oturup kalkarken falan yürürken topallıyorum resmen tam bunu düşünürken sizin yazınıza denk geldim biz 14 haftalığız
Anonim27 Karbaby korkma canım riskli bir gebeliğin yoksa sıkıntısı olmaz ben neler neler yaptım yapıyorum çok şükür sıkıntı olmadı yorulmuştur oda belki 🤔
Deryaa00 Karbaby yok yok korkma onun için demedim zaten senin zamanındayken bende temizlik yapiyodum bisey olmadı son zamanların için uyardım seni kuzum sakın ol
gurbetcianne97 Karbaby ahahaha iyi yaptın zaten öyle fazla ağır uzanmalı eğilmeli iş yapma eşin veya ailen yardım ediyorsa ne ala etmiyolarsa da gerekirse evin 💩 götürsün senden ve bebeğinden önemli değil asla🥰
Karbaby Gizemengin35 çok şükür annem geliyor ama ona yaptırmak da içime sinmiyor illa gözüm görecek yaptığımı
Karbaby gurbetcianne97 bayadır götürüyordu zaten o yüzden bugün bu kadar sert girişmek zorunda kaldım akskd
Busrata33 Karbaby 8.ayım hâlâ yapıyorum dinlene dinlene,camlar harici herşeyi yaptım birşey olmadı ama çok da yüklenmiyorum tabi.Bol su için,çikolata tüketin bebeğin hareketini hissedersiniz .Riskli gebeliğiniz yoksa sorun olmayabilir
Hdemir1618 Karbaby ben bi anda yapamadım 5.5 aylıkken aile binasında oturuyorum kayınvalidem sağolsun camlarımı sildi bende odaları sildim süpürdüm ama 2 gün ağrıdan hareket edemedim🤦♀️