BezelikVeAnnesi BraBozlak Allah analı babalı büyütmeyi bir ömür nasip etsin inşallah 🙏🏻 Gözünüz aydın hayırlı olsun prensesiniz 🎈❤
Seyma53 BraBozlak hayırlı bir evlat olur inşallah 😊 neden zor geçti nasıldı doğumun anlatsana biraz , bende gün geçtikçe doğumda nolcak ne gitcek diye meraklanıyorum 🙈
BraBozlak Seyma53 canım ben gece 3 ğittim 3 santim açılma var dediler yatırdılar öğlen 3 e kadar sancı çekrim hiç açılmam olmadı seZeryana aldılar çok zor geçti ama şükür iyiz
Gulistan BraBozlak allah analı babalı byütsün darısı bzlre olsun son günler geçmk blmiyor gbi geliyo bna 😊
ZeynepFatih BraBozlak Allah analı babalı büyütsün İnşaAllah darısı bizlerin başına 😍 sabırsızlıkla Doğum hikayeni bekliyoruz 😁 nasıl bir duygu kucağına almak 🤗
BraBozlak ZeynepFatih Âmin canım darısı sizin başınıza inşallahcanım ben gece 3 ğittim 3 santim açılma var dediler yatırdılar öğlen 3 e kadar sancı çekrim hiç açılmam olmadı seZeryana aldılar çok zor geçti ama şükür iyiz☺☺☺
Cansuercan BraBozlakasiri gereksiz bi test 100de 100 sonic vermiyorr bebegini aldircakmisin oyle bisey olsa ki aldircaksandaa yetersiz bi test