Nazli2_ Herayy merhaba ben de 4+5′im ultrasyonda ne zaman gördünüz kalp atışlarını ne zaman duydunuz acaba
Nazli2_ Haticehrkc merhaba ben de 4+5′im ultrasyonda ne zaman gördünüz kalp atışlarını ne zaman duydunuz acaba
mirooo Nazli2_ ben 4+5 te ultrasonda keseyi gördüm. Fakat doktorum kalp atışları için 1 eylüle randevu verdi
Nazli2_ Pinark92 merhaba ben de 4+5′im ultrasyonda ne zaman gördünüz kalp atışlarını ne zaman duydunuz acaba
Adennisa tgcsb Nisan ayında hamile kalanlar genellikle erkek cin tskimine bile baktım hastahane de bi kac kişi ile konuştum ve tabiki değişiklik olmaz sa benimkide erkek
Hmyraltnts Beyzabasyigitt sorma sorma cidden öyle😅 Allah yardımcımız olsun umarım doğumdan sonra toparlarız😅
elmas8 Asiyefdnn sıcaklar çok bunaltıyor biraz zorlu geçiyor ama hamdolsun yine de çok iyiyiz ☺️ seninki nasıl?
Asiyefdnn elmas8 benimde henüz tam bitmeyen bulantım ama buna çok şükür sadece sabahları oluyor geçiyor onun dışında benimde sıcaktan dolayı çok zorluyor elim ayağım inanılmaz yanıyor ne yapacağımı şaşırıyorum
Nazmiyekadem Adennisa ben hep özele gidiyorum ama yok duruşu kız dedi doktor ama tam emin olamadım kordon bağını bacağının arasına almış duruyo oyle🤣