Meleksima Tinii_minii_mom Geçmiş olsun😊 Rabbim şifa versin sancı doğum sancisi öyle birşey ki seni ne oturtturutor ne kaldiriyor yerinde duramiyorsun belin karnin sirtin bütün organlarin aynı anda agriyor şükür ne büyük hikmet ki sürüp geçiyor yoksa uzun vadede olsa ne yaparız bilmiyorum
Tinii_minii_mom Meleksima öyle kesinliklee. Bazenn taa en başta birkaç gün süren sancılar var ya onlardan sandım bende
Meleksima Yaa kimse cevp vermedi  dün beyaz yapışkan sümük gibi birsey geldi resim eklemeyi bilmiyorum nisan olur mu ki bilmiyorum ki korktum
Gamzezeynep1 Meleksima normalde akintiniz var mı bende hep var akıntı beyaz sümüksü değil ama bazen sıvı bazen daha koyu yani
Meleksima Arzuanne randevu alamadım hala ama bebek hareketleri vs normal ve başka birşey de olmadı agrım sizin da filan da yok
Meleksima Esrahalsclk_23 bende 30 um bende yok belirli saatlerde çok aktif oluyor gündüz değil gece aktif genelde 12 ile 3 arası benimki
Tinii_minii_mom Babyy21 bu üçünün arasındaki farkı bende merak ediyorum ya özellikle yalancı sancı nasıl bir şey benim yaşadıgım şey o mu mesela
Meleksima Babyy21 normal sancı da yerinde duramazsin ne oturanilir ne kalkar acayip birşey anlarsın onu zaten ara ara vuru gider mesela saat başı başlar sonra 10 dk bir olur o zmn doktora gitmen gerekir genelde bele vurur
FDM220 Meleksima amin inşallah ama doktor 3 hafta önde felan demedi 1 hafta anca dedi sağlıkla gelsin inşallah
Meleksima Gamzezeynep1 evet var beyaz beyaz ama normal o bu balgam gibi ama beyaz geldi çok büyük değil çok ta küçük değil di bilmiyorum artik
denizgurbuz Gamzezeynep1 akıntı bende de sürekli var sürekli günlük ped kullanıyorum kullanmasam rahat edemiyorum sizde demi var ?
Arzuanne Meleksima büyük ihtimalle değildir ama ağrı sızı hissetmeden açılma olanlar da var hafta küçükse bir acilde baktırın en iyisi
Gamzezeynep1 Meleksima sancın falan var mı kendini yorduysan bazen o daha katı geliyor kıvam olarak belki ondandır ama gidebiliyorsan yine bı git kontrole
Meleksima Gamzezeynep1 geldim bakalım acile sekerden dolayı bebek çok ileriymis 4 hafta ileri dedi şok oldum ya