Nesaras Meleksima son 47 😍 artık Kontrollerim 2 hafta da bire geçti . Bebişin pozisyonu hala ters😬 rahmime baskı yapıyor artık yatıp kalkmada çok zorlanıyorum onun haricinde her şey yolunda ❤️
Meleksima Nesaras olsun ona şükür verene şükür gelene şükür hayırlısı ile zamanında gelir inş ben önceden hamile degilken yatagin altını kolay alayım diye yukselttim de yukselttim şimdi pişmanım 😁😁😁 çok zor oluyor bazen çocukların yatağında uyuyorum sırf yatağa çıkmaz zor geldiği için 😁😁😁😁
mombarbie_ Meleksima son 72 geceleri kaburga ağrısı mide yanması oturarak uyumak zorunda kalmak dışında bir problemimiz yok 29+5 🫶🏻
Dolphin16 Meleksima 32 haftalık olduk bel ağrısı , nefes nefese kalma , kaburga batması , mide yanması neyseki onun ilacını doktor verdi şimdi rahatım , günden güne büyüdüğümüz için yürümekte zorlanma dışında iyim 😀
Arzuanne Meleksima hiç dikkat etmedim çocuk falan kaldırıyordum o gün kramp girdi rahim kısalması olmuş bebek de doğum pozisyonunda baskı yapıyor yat hep dedi 2 hafta sonra gitcem
Meleksima Arzuanne evet evde çocuk olunca zor oluyor benimde iki tane var bir de kaynana var kaynanan sağolsun bana yardıma geldi ama ne yardımı otelde gibi aabah öğle akşam yemegini ayağına götürüyoruz yuruyemuyor kızları da torunu da yakında oturtur demiyorlar ki alalım kadını yok sinir oluyorum ama büyüktür sevaptır diyorum herkesin var derdi malese
Zezecee 32+3 her şey yolunda çok şükür aldığım kilolar dışında beni zorlayan bi grip oldu yaklaşık 15 gündür geçmeyen griple mücadele ediyorum bir de bu yetmezmiş gibi elimin içinde pıhtı oluştu ve kan cıvıltıcı kullanmaya başladım umarım başka şeyleri tetiklemez benim gibi pıhtı oluşumu olup kan cıvıltıcı kullanan var mı acaba
Nazooo- Hshfhfnn Bilmiyorum ki doktor şubatın ilk haftası gibi gözüküyor dedi. Vaktinde gelsinler de inşallah. Sizin nasıl gidiyor
A12_S07 Meleksima Ne olacak bu annelerin halı saglikla evlatlarımızı kucağımıza alsaydık gcer hepsi inşallah
Meleksima ug_fa-3diplomalianne magnezyum kullanıyor musun canım Rabbim şifa versin inş😊 bel ağrısı hiç sevmediğim ağrı Allah kolaylık versin
Gamzezeynep1 Meleksima doktora sordum da normal dedi ama yani mecbur çekeceksiniz o kadar da olsun dedi 😊 siz nasilsiniz nasıl gidiyor
Meleksima Gamzezeynep1 valla ilaç varsa eğer çocuğa bir zararı yoksa iki de çocuk bir kaynanan varsa kullan bence ben hiç dayanamıyorum ilk çocuk olsa sorumlulugum olsa dayanirim da ☹️ şuan malesef Rabbim şifa versin ins
MommyLeyla Meleksima Selamlar 🌸 30+6 olduk. Geçmeyen idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum. 4 serum, 2 kutu farklı antibiyotikle hala nasıl ilerliyor anlamış değilim. Bebeğe geçecek diye endişe ediyorum 😔 başına gelen var mı arkadaşlar, bel ağrısını falan tüm şikayetleri unutturdu bu
Meleksima MommyLeyla geçmiş olsun inş enfeksiyon da kötü iç camasirini mutlaka pamuklu kullan ve utulemeden asla kullanma dikkat et ins☹️ Rabbim şifa versin inş
Semus06 Meleksima evet ikiz 6-7 haftamiz kaldi insallah subatin ilk haftasini beklerlerde kuveze gerek kalmadan vaktinde dogarlar 🙏🏻
MiaBaslck @Meleksima 30+4 olduk bugün ofise gidince yoruluyorum çok ayakta durunca batmalar oluyor ama yürümük için pes etmiyorum gögüs altında bazen tekmeler oluyor en son baş aşağı pozisyondaydı birde yer değiştirirken daha ağrı oluyor biraz nefes kesilmesi yaşıyorum 32. Haftada çalışabilir raporu alıcam alanlar tam olarak kaçta aldı yazabilirlerse sevinirim.Bu arada mide yanmalarım devreye girdi yataktan kalkarken vajina ağrısı oluyor bazen kramplar geçti şükürler olsun hastane çantamız hazır. Bu ay bitmeden kıyafetlerde yerleştirilcek dolabına yıkama ütülüme işi tamam ben hazırım galiba 😂😂😂😂 Çatlayanlarda yazabilir mi ne durumdalar merak ediyorum .Bu arada 21 şubat dedi doktor doğuma bence erken gelicek gibi hissediyorum bu çocuk şimdi zor duruyor 😂
Nazooo- MiaBaslck Hadi hayırlısı inşallah çok yormayın kendinizi. El ayak şişmesi de oluyor artık çalışmak zor olabilir. Çantayı iyi erken hazırlamışsınız ya ben daha yıkamadım bilee 🤫🤫
Meleksima MiaBaslck mide yanmasi herkeste var kramp herkeste var Rabbim şifa versin inş😊 dikkat et hayırlısı ile hakkını alarak dinlenmeye geçersin inş😊