Meleksima peksimetya selam canım gelsin sağlıklı şekilde inş bende sezeryan ama gün belli değil şubat ortası nasipse bakalim
peksimetya Meleksima benim de aynen belli değil. Normal olsaydı 1 martta doluyor günüm. Ama sezaryan olacağım için şubatta gelecek hayırlısıyla 🥰
Meleksima Tinii_minii_mom seninle beraber belki o da yorulmus yada sana biraz dinlenmen için zaman vermiştir onlar herşeyi hissediyor kiyamadi annesine şimdi nasilsin
Tinii_minii_mom Meleksima biraz daha öksürüğüm toplandı nerdeyse bitti ama hala hareketler çok nadir alıyorum. Evet hareket ediyor çok şükür amaa çoookkk derinden ediyor çok şaşırıyorum. Önceden pıt pıt baya hissederdim elimle bile. Ama şimdi çoook derinde
Meleksima Ben ayrıca geceleri en az 5 kere bir sağ bir sol bir sağ bir sol dönüyorum bacaklarimi çok hareket ettiriyorum bilmiyorum geceleri uyuyamıyorum darlaniyirum niyeyse bilmiyorum daha 23 bunun 33 var bilmiyorum yaaa😁😁😁
MomsE peksimetya benim de aynı normal olsaydı 1 Mart gösteriyor uygulama ama sezaryen olmayı düşünüyorum şubat sonu olur inşallah 29u olmasın da 🥹
sevdenurnur Meleksima bana da çok mantıksız geliyor da işte ilk gebelikte insan aşırı tecrübesiz ve korkak oluyor galiba en azından ben öyleyim :(
Meleksima sevdenurnur evet malesef öyle ama herşeyin hayırlısı olsun saglicakla kucaklayalim inş evlatlarimizi 😍😍
sevdenurnur Kızlar bu arada benim bebegım bazı gunler çok hareketli güçlü vuruyor bazı günlerde arada bir tıklatıyor o kadar 23. Haftadayız bu haftalarda böyle mi oluyormuş
Meleksima sevdenurnur bende 23 haftadayim ayniyiz benimki de bayağı hareketli bazen yoruluyor belki de 🥰🥰🥰 üzülme annesi ama yine de takipte kalmalı hiç hareket etmez ise korkalim. Yoksa keyfine göre
Meleksima Tinii_minii_mom çok takmamak lazım bence belki sen hareket halinde iken ediyor sende hareketli olduğun için anlamıyorsun yada biraz keyif yapiyordur.
melinda- Meleksima idrarda enfeksiyon olabilir dedi tek dozluk ilaç içtim şükür geçti ağrım iyiyim 🙏🏻 teşekkür ederim 🙏🏻 kültür temiz çıktı
bb2020- merhaba bugün bende 23 haftamdayım :) bebeğimiz yarık dudaklı çıktı detaylı ultrasonda . genetik sonuçlarını bekliyoruz ve damakta yarık olmaması için dua ediyoruz 🙏🏻 inşallah hepsi sağlıkla doğar 💕
Meleksima bb2020- Allahım sen koru inş sorunu yoktur tek doktor mu doyledı bunu bana da burnu küçük dedıler otızım kı olur dediler vs başka doktora başka cıhazda bastırdım yok herşey normal dedi inş sızde de vır sorun yok dur yaa
peksimetya Meleksima ben 🤦🏻♀️ çok geç saatte ayıptır söylemesi tatlı yedim. Midem yanıyor cayır cayır süt içiyorum şimdi inşallah geçer 🥺