Meleksima sultanssa zaten aclık 90 yoklukta 150 den yukarı olmaması lazım nenım de aclık 100 den aşağı ınmedı toktukta 160 170 200 lerde falan bakalım ben basladım ınsılun haftaya tekrar gel dedı bundan sonra normal doktor değil sadece peronolotolog gıdeceksın dedı
Meleksima Ben sükür 19 haftaya girdim bebeğimi hissediyorum ama asagıda Hiisesiyprum kız bebek kasıkta olurmuş onu da yenı duydum varmı böyle bırsey bılenler siz hıssesıypr musunuz artık
NewbieMommy Meleksima benim kızı hep kasıkta hissediyorum ☺️ bazen göbek deliğinde de vurma yada çekme tarzı tuhaf birşey oluyor.
ilhame7210 Ezgi1045 Rabb’im sagsaglim kucağımıza alamayi nasip etsin aynıyız benim doktorumda 12 subat dedi
Elifncr Tinii_minii_mom 20 haftalıkken 350 gr demişlerdi ama haftasına göre normal dediler, şu an 21 olduk ben haftada 1 kilo alıyorum neredeyse 😄
smeyyeav Tinii_minii_mom 22+2 de 28 cm 570 gramdı bir dahaki kontrolum de haftaya perşembe 24+4 de bakalım o zaman kaç kilo çıkıcak
Tinii_minii_mom Senzinc ayy maşallah bende 22+2yim 440 gramız biraz minik miyiz anlayamadım içime dert oldu bugün detaylıdan çıktımda
Meleksima Ya ben bugün gittim burnu küçük down sendromlu olabılır dedı çok korkuttu benı aldıracak değilim ama insan ne bılım çok kötü oluyor uaa bilmiyorum
NewbieMommy Meleksima belki de fındık burunlu olacaktır annesi 🙈 hiç kendini üzme ense kalınlığı vs normal ise