1cocuklumom Meleksima cinsiyeti öğrendim sonunda ama hala doktora güvenemedim başka doktora da mı gitsen dedim ya da detaylıyı bekleyim
Meleksima 1cocuklumom ne dedı bana kız dedı çok ta meraklı olmamak gerek aslında bırazda suprız olsun bakalım sen ne hissediyorsun hıssettıgın ile aynı değil heralde o yüzden emin mı olamadın☺
Meleksima 051020antalya sorma bı ara bende de vardı her doğumda bır dıs gıdermıs o yüzden dıslere ıyı bakmak lazım yaa
Meleksima Gul2769__ littlefish Hshfhfnn Gamzekand Haticengin17 Aleynamom B_eyaz MiaBaslck Mom_82 1cocuklumom Azraa33 Umutlugunler Yeliz34 sedanurbelik Elifncr Ezgi1045 Mjdnr 63-0-4-ma bb2020- Sevgiveysel Rabiss34 denizyc sultanssa Aysezeyno sultanssa Sdyyld duriskonunannesi ozlemcakin1 umaydurununannesi LamiyaCetinkaya Seyma_kaya e_blue_sky_a tazeanne123_ kncbalm123 Nur5219 Semus06 Eylul_annesi52 MelikeD iremg34 Hacer98 BetulMom Tugceee21 FDM220 AselinAnnesi12 NewbieMommy Ogrtmn ElifKarata HilalimM63 mombarbie_ Vilvilvil 2melek_anne tugcesakzci MommyLeyla MommyLeyla Gencoglugizem YuvarlanamayanPaanda 051020antalya sevvalbaran denizgurbuz A12_S07 Mucizemibekliyorum_ Aishvet7 Feri123 Semus06 denizgurbuz Bussraablg ZeynePoyraz ug_fa-3diplomalianne Deryalina- _Luna_ BegumGunduz _momes MatematikciAnneAdayi GulbenErhan ND2361 Sezenoner Babyy21 melikemre20 Medineuyanik SeydaAnur mervemurat16 denizgurbuz Blackatlas Aleyna_88 Kubra-25 Evremoz A12_S07 Nur5516 Mrvcakatt Tugbacds Tubamrt Gamzeli-21 Birsevdamasali -merve13 Yebiii NewbieMommy Gulkocccc Dolphin16 Nejctn bukizanne Gamzezeynep1 Anneseker Drysvrucr MiaBaslck Aslii- Babyy21 dilekk11 Nurbusra_ Nurbusra_ Yaseminduygulu dilekk11 ones0412 Mervenur_kcbs Krtcm Sareeee Nesaras Haticeksmz snyulk Flycy cennetb Yrnaltnkalp Lemiz Tinii_minii_mom Merimerim Porodica HatunKisi Eliferk09 SusamTanecigi Beyzab95 Zezecee 1burcU1 Arzu_jfrv Sareeee 2melek_anne Bussraablg Tugbacds NewbieMommy Mrvcakatt Mekklc Defnes-Mom Nurbusra_ Edaa1334 Mebus Mevlude_Sahin dlb97 Elif5509 Mervegollu Selamlar herkese herkes ne alemde
Azraa33 1cocuklumom seninkide zor olacak ama Bnm daha zor 8 yaşında oğlum var 21 aylık kızım ve 2 erkek daha gelecek 😂
Aleyna_88 Meleksima 17+4 selamlar baş ağrısıyla cebelleşiyorum hala ve çocuğun anasınıfı telaşıyla boğuşuyorum aynı zamanda bitik durumdayım bu hafta bana kimse dokunmasın aha sabah 7 den beri anca kıçımı koydum koltuğa
denizgurbuz Aleyna_88 baş ağrısı benide mahvediyor dün akşam yemekten sonra parol içtim dayanamadım artık yatarken geçti gibi şimdi yine hafif hafif devam ediyo
Meleksima Aleyna_88 Allah kolaylık versın nas agrısı için susuz kalma en çok susuzluk yapar öyle biliyorum 😇
Mehtapasel ocak sonu şubat başı görünüyor uygulamada görünen 2 şubat evlilik yıl dönümüm olmuş oluyor 🤭 hayırlısı inşallah
Meleksima Mehtapasel oo hayırlısı olsun inşallah ☺☺ benımde kızım 13 şubat 2013 doğumlu geçen dedım buda 13 Şubat’ta doğsa güzel olır doye bakalım nasıp
Ogrtmn Kızlar bebeğinizin hareketini hissetmeye başladınız mı ? Ben cuma günü 19 haftalık oluyorum ama henüz hareket hissetmiyorum
ug_fa-3diplomalianne Ogrtmn Kişiden kişiye değişir canım kimisi erken kimisi geç hissediyo, ben ilkinde 16da hissetmiştim bunda daha erken hissetmiştim ama tam emin olamıyodum dün net bi şekilde hissettim bugün 16 haftalığız
Meleksima Ogrtmn ilk ise belkı hıssetmeye bilirsin benım 4. Ama 16 haftalık hala hissetmedim sadece hıckırık gıbı hissediyorum
Yaseminduygulu Meleksima bende pazartesi 16 hafta olacağım hergün biyerimizde birşeyler oluyor bigün baş ağrısı bigün akşama kadar halsizlik bigün sürekli uyuma isteği bigün agrasiflik şubat gelirmi acaba 😐
Meleksima Yaseminduygulu evet her hafta başka bır sıkıntı çıkıyor bende de bu haftaya gaz sancısı ile baslayıp bıtırdım bende 😇😇😇 saglıkla gelsınler de cekıcez artık
Gul2769__ Meleksima 16+4 ben ama gebelik şekerim çıktı bugün baktırdım suphelniyordum diye dualarınıza talibiz🤍🌺
Meleksima Gul2769__ o bende de çıktı ama ne hikmetse 5 aya gircem kılolu ıdım 98 kılo ile hamıle ıdım 99 um ben önceden de vardı şeker aslında dâhiliye randevu aldım bakalım sana ne dedıler pekı