SusamTanecigi Senzinc ilk bebegimde de ikili üçlü normaldi ama yine yaptirmistik şimdi ikili yine normal geldi hatta bu yüzden üçlü yaptırmadı da doktorum ama detayları yaptıracağım yine ben yapılması gereken ne varsa kendimde takip ederek sorup istiyorum
Senzinc SusamTanecigi bugun gttim doktora sıkıntı görmedi çok şükür☺️ İlk bebeğimde okadar rahat bi hamilelik gecırdımki doktorda cok rahattı bna hiç detaylı ultrasondan bahsetmedi yaptrmadım şükür bişi olmadı ondada ama bunda gttğim doktorlar ayrıntıya giriyor hep sağ salim doğuralım artık inşallah
SusamTanecigi Senzinc geçmiş olsun size de ama bu testlerinde yanılma payı var unutmayın inşallah öyle birseydir
Meleksima Gul2769__ littlefish Hshfhfnn Gamzekand Haticengin17 Aleynamom B_eyaz MiaBaslck Mom_82 1cocuklumom Azraa33 Umutlugunler Yeliz34 sedanurbelik Elifncr Ezgi1045 Mjdnr 63-0-4-ma bb2020- Sevgiveysel Rabiss34 denizyc sultanssa Aysezeyno sultanssa Sdyyld duriskonunannesi ozlemcakin1 umaydurununannesi LamiyaCetinkaya Seyma_kaya e_blue_sky_a tazeanne123_ kncbalm123 Nur5219 Semus06 Eylul_annesi52 MelikeD iremg34 Hacer98 BetulMom Tugceee21 FDM220 AselinAnnesi12 NewbieMommy Ogrtmn ElifKarata HilalimM63 mombarbie_ Vilvilvil 2melek_anne tugcesakzci MommyLeyla MommyLeyla Gencoglugizem YuvarlanamayanPaanda 051020antalya sevvalbaran denizgurbuz A12_S07 Mucizemibekliyorum_ Aishvet7 Feri123 Semus06 denizgurbuz Bussraablg ZeynePoyraz ug_fa-3diplomalianne Deryalina- _Luna_ BegumGunduz _momes MatematikciAnneAdayi GulbenErhan ND2361 Sezenoner Babyy21 melikemre20 Medineuyanik SeydaAnur mervemurat16 denizgurbuz Blackatlas Aleyna_88 Kubra-25 Evremoz A12_S07 Nur5516 Mrvcakatt Tugbacds Tubamrt Gamzeli-21 Birsevdamasali -merve13 Yebiii NewbieMommy Gulkocccc Dolphin16 Nejctn bukizanne Gamzezeynep1 Anneseker Drysvrucr MiaBaslck Aslii- Babyy21 dilekk11 Nurbusra_ Nurbusra_ Yaseminduygulu dilekk11 ones0412 Mervenur_kcbs Krtcm Sareeee Nesaras Haticeksmz snyulk Flycy cennetb Yrnaltnkalp Lemiz Tinii_minii_mom Merimerim Porodica HatunKisi Eliferk09 SusamTanecigi Beyzab95 Zezecee 1burcU1 Arzu_jfrv Sareeee 2melek_anne Bussraablg Tugbacds NewbieMommy Mrvcakatt Mekklc Defnes-Mom Nurbusra_ Edaa1334 Mebus Mevlude_Sahin dlb97 Elif5509 Mervegollu Selamlar herkese herkes ne alemde
SusamTanecigi Senzinc Senzinc doktorunuz kimdi sizin bu kadar telaş yaptirdi dediniz ilk doktorunuz kimdi merak ettim açıkçası
SusamTanecigi Senzinc ahh canım emrah bey keşke burda olsaydı benimde kızımda oydu doktorum gebelik öncesi başlamıştım şimdi Taylan beye gidiyorum ama Mustafa bey detaycı bir doktor gitmiştim daha önce ona
Senzinc SusamTanecigi emrah cok rahat bi doktordu nie gtti anlamadım hiç detaya girmiyodu tam benlikti ama smdi gttiğim bütün doktorlar detaya giriyo oyuzdn bocaladım bu hamilelikte 😄
SusamTanecigi Senzinc hastaya göre o zaman bende tüm testleri yaptı rahatlattı hatta ekstra istediklerim oldu o vazgecirdi beni sakinleştiren bir yapısı vardı sagolsun
Birsevdamasali Merhaba bende 15 haftalık hamileyim Doktorun vermiş olduğu decaviti yutamıyorum çok büyük geliyor ve midem bulanıyor Sizler hangi ilaçları kullanıyorsunuz haftaya kontrolüm var içemeyeceğim sıkıntı olur mu sizce
Meleksima Birsevdamasali bende kullanıyorum ben rahat içiyorum şükürler olsun zaten bitti bitiyor iki gun kaldı bakalim sen ne zmndir iciyorsun
Senzinc SusamTanecigi bütün testlerimi yaptı benmde ama ayrıntılı olarak bana Elini bacaklarını parmaklarını hiç göstermedi mustafa kekovalı hepsini ayrıntısyla gösterdi ama emrah cok rahat bi doktordu ben kendimde cok rahatttım cok güzel geçmişti
SusamTanecigi Senzinc Mustafa beye gitmiştim ben hamilelik düşününce o çok detaycı herkeste söyler bunu bu hafta kontrolde Taylan beyde gösterdi bana benim kız yüzünü bile göstermedi doğunca gördük
Evremoz Senzinc ayni şey bana da söylendi 15. Haftadayim ,2li temiz çıktı, bağırsak durumu yüzünden fetal dna ya kadar önerdi. Haftaya başka doktora da gidicem inşallah güzel şeyler söyler, 2 gündür günlerim zehir oldu.
Senzinc Evremoz 2.temizse bi sıkıntı olmuyo özel doktora gittim bi sıkıntı olmadıgını söyledi korkmayın
Songul-12 Merhaba bizde 14 haftalıkken gittik doktorum göstermedi ama tahminimce kız dedi net bişey demedi 10 sonra gel bakalım tekrar dedi pazartesi öğrenecez inşallah bebeğimizin cinsiyetini dogumumuzda Allah kısmet ederse 20 Şubat
HilalimM63 16+3 2. Gebelık subat 20 gornyr ..🫠 2 lı taramada erkek dendı.. 2 hafta sonrasıda kız gıbı dedı net bıse dmedı dr.. bakalımm haftaya ogrencz 🌸😇