aysuhamza Meleksima bulunduğum il ilçe deki yoğun bakımlar malesef doluymuş yoğun bakım için daha büyük bir hastane sefki olucaktı çok şükür doğmadı şimdi haftası güzel bekliyoruz
Gamzezeynep1 Bende doğurdum kizlar 39. Haftada normal doğum yaparak mezun oldum darısı bekleyenlerin başına. Sağ salim bir avazda inşallah 😍
Meleksima Gamzezeynep1 selam hoşgeldin bende, sezeryan yaptım şükür ama erken oldu sizinki hem zamanında hem de normal olmuş çok güzel 😊😊😊😊 Rabbim analı babalı büyütsün
Gamzezeynep1 Meleksima çok tesekkur ederim cümlemizinkini inşallah 🥰 sizin şekerden dolayı mı erken oldu bebiş nasıl şuan siz nasilsiniz. İnşallah bir sıkıntı yoktur
Rabiss34 Kızlar merhaba kaşıntı yaşayan var mı acaba 36. Haftamdayım testler yaptırdım 2 defa hiç bir şey çıkmadı şükür fakat 10 günü geçti kaşınıyorum 😔 doktor hormonlardan dedi ama dayanılıcak gibi bir kaşıntı olması da normal değill ya 🙄
aysuhamza Rabiss34 tabiki öyle bir kaşıntı normal değildir geçenlerde hastanede tüm vücüt o şekil kaşinan bir hasta vardı hafta uygun olunca hemen doğurtuyorlar mecbur hormanlar düzelsin diye
Aysezeyno Rabiss34 bende kaşınıyordum cok fazla ayaklarımın altı karnım ellerim eklemlerim agır üst solunum kulak enfeksiyonu geçirdim kanda enfeksiyon yüksekti sonra idrarda da vardı antibiyotik kullandım idrar için tek içimlik toz veriyorlar şuan rahatladım biraz biraz sadece çatladığım yerler kasınıyo kendimden geçirmiyor farkında olmadan heryerimi yoluyordum çünkü
Gamzezeynep1 aysuhamza teşekkür ederim son 3 sancım hariç kolaydı diyebilirim. O da artık olacak o kadar yani 🙃 24 Ocak aksami hafif böle regl ağrısı gibi ağrılarım vardı hani duzensiz. Annemlerde kalıyorum kimseye bişey söylemedim Annem yanıma geldi dedi sancın mi var rengin falan bir tuhaf dedi. Dedim var ama çok değil duzenlide degil. Annemler köyde kaldığı için ilçeye gidelim dedi. Amcamın eşi amcam hazırlandık ilçeye gittik. Nst de düzenli ve şiddetli sancılarım çıktı. Ebe doğum başlamıs dogurursun yarına merkeze git ama dedi. Ben pek gitme taraftarı değildim ama yengem bişey falan olur bı gidelim kontrol ol dedi. Gittik alttan baktılar direk 3 cm açılmam vardı. Yatış verdiler direk. Dogumhaneye çıktım. Tek kişilik odalardi sancı odalari. O gece sabaha kadar sancı çektim ama yani regl ağrısı gibi . Saat sabaha karşı olan sancimda kayboldu açılmam da 4 cm olmuştu daha. Doktor suni takılacak demiş. Sabah saat 7bucuga geliyordu suni taktılar. Ama suninin gitme hızı yani 1 damlası belki 1 saatte damlıyor öyle yavaş açtılar. Sancılarım tekrar gelmeye başladı. Ben nefes egzersizi ile karşılıyorum gayet rahat şekilde. 8bucuga geliyordu ebe geldi suyumu patlattı. Ondan sonra daha da arttı sancım ama yine yani nefes egzersizi ile karsiliyordum gayet rahat. Saat 10 a doğru sancım baya şiddetlendi. Ebe geldi alttan bakarken ikin dedi. 2 3 defa ikindim dedi hadi gidelim bebek geliyir hemen dogumhaneye geçtik. Ebeler de ordakiler de çok iyilerdi. Hepsi beni motive etti. 3 4 ikinmam da oglusumu 10.22 de kucağıma aldım kesim olmadı ama yırtılma oldu. O da bölge bölge 6 dikişim oldu. Çok şükür hemen ayaklandim. Dikişlerim de acıma falan yok. İlk 2 gün sadece regl ağrısı gibi sancı çektim o da normalmiş rahim kendini toparladigi için. Pozitifti benim doğumum açıkçası. Son 3 sancım hariç 😁
Rabiss34 aysuhamza valla kendi doktoruma gidemedim daha başka doktorlara göründüm onlarda bir şey demedi kaşınıyorum işte 😔
aysuhamza Gamzezeynep1 ayyy potizifligin artık nirvana’sı falan diyebilirim çok sevindim adınıza umarım kalanlarda böyle kolay doğumlar yaparız 😍😍😍😍
bukizanne Kızlar merhaba, 38+2 haftalığız bir aya yakın sol göğüsümün ucunda beyaz bir şey var elimle nazikçe kontrol ettim ama çıkmıyor internetten araştırdığımda süt kabarcığı diyor bilemedim bu durumu yaşayan var mı ?