TheMother 36+4 olduk cumartesi kontolüm var sezeryan günüm belli olacak bi yanım durursa 40.haftaya kadar beklesin doğum kendi başlayınca sezeryan olayım diyor bir yanımda yetti gayrı diyor. Doğum sonrası oğlum kızıma alışanilecekmi onun kaygısı da var… Allah’ım sen bizlere kolaylaştır🙌
Meleksima TheMother bende öyle istiyorum ama, bebek iri ve, suyun fazla, artık dayanamıyorum 35 ı’m ama, 3500 kilo çocuk diyorlar, bilmiyorum artık
TheMother Meleksima genelde devlette 37 de gün veriyor sizin bebek 4 kgyi geçerse onlarda sezeryan derler ben özele gidiyorum 37. Hafta olmadan gün vermedi doktorum ama 39 gibi alırız demişti devlete gidiyordum bi ara onlarda 39 dan önce almıyoruz bir aciliyet yoksa demişlerdi
Meleksima TheMother bilmiyorum yaa hastaneden hastaneye de fark ediyor valla ödem de oldum ayaklarım çok şişti dayiyorim duvara ama bu sefer sırtım ağrıyor nefes alamıyorum Allah’ım kolaylık versin hepinize yaa her hafta değişik bir şey çıkıyor bende şaşırmıyorum artık 😄😄😄 doğmasını bekliyorum artik
TheMother Meleksima ayy ödem fena ilk bebeğimde ben çok şişmiştim 39 giyerken birden eşimin 43 numara ayakkabıları da zor olmaya başlanmıştı. Bunda da ödem yokta ağrı sızı fazla hergün doğurackmışım hissiyle yaşıyorum
Merv2111 Meleksima gittim canım haftadan itibaren bekliyoruz artık benim ki normal doğum olacağı İÇİN günümüz yok her an olabilir 🙈🙈🥲
sultanssa sizi uzmek istemem ama yazmak geregi duydum subat ayinda dogum yapicaktim bende bebegim kalp durmasi sebebiyle ölu dogum yaptim . bi gece ani sanci ile uyanmstm hemen gecince bisey yoktur dedim uyudum yaptigim yapmadigim ne varsa pismanligini ysiyorum bebegime dokunamadim sevemedim opemedim toprak altinda suan cok kotuyum . lutfen ben gibi son haftalarda kendinizi ihmal etmeyin saglicakla kucaginiza alin 😔
Meleksima sultanssa evet çok haklısın aynen öyle büyük geçmiş olsun mekanı zaten cennet seninde bir meleğin oldu cennette 😣 öyle diyelim veren de O alan da O yapacak birşey yok ne yazsam ne desem birşey ifade etmez yaşayan bilir bende yasadim kaç haftalıktı peki sizinki
Meleksima sultanssa bende erken doğum ve anı ölüm riski olduğu için şekerden bende çok korkuyorum ama her dk da doktora gidemem malesef bilmiyorum Allah sonumuzu hayırlı etsin benim daha küçük 24 haftada doğurdum da yaşamadı imtihan çok büyük Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inş siz de hiç problem yok muydu bir anda nasıl oldu acaba doktorlar be dedi
sultanssa Meleksima devlete gidiyordum cokta ilgili degildi doktorum kan sulandirici kullaniyordum şekerimde sinirdaydi diyetle gidiyordu sinir stresim cok fazlaydi bebekte onceden centik vardi hangi sebebten oldu bilmiyorum cok kotuyum otopsi istediler yaptirmadim hala şok icindeyim inanamiyorum ysadigim duruma
sultanssa Meleksima normal dogummu yaptiniz haftsi kucuk diye bana ilac verdiler alttan acilma olmadi sezeryan oldum simdi baska gebelik icin beklemek zorundayim
Meleksima Bende bugün itibari ile 35 artı 5 oldum bugün sanki bebegi hiç hissetmedim yarın randevum var kabızlık var bende geçmeyen ayaklarım çok. Şişti artık ağlıyorlar üzerlerine yatamıyorum sırt üstü zaten yatamıyorum ne olacak sonumuz bakalım😣😣😣
sultanssa Meleksima sizinle ayni haftadaydim ben bebegi hissetmeme uzerine gittm saglik ocagina ordan acile gittm o hafta icinde gece ani sancim olmustu hemen gecince onemsemedm yattim geri niye gitmedin acile diyorum kendime kiziyorum cok pismanim cok anlatamam en ufak seyi doktora sorun gerci bende agrim var dedigimde yoruluyorsundur dedi nts bakmsti bisey yok sorun yok deyip gondermisti bilmiyorum kendimi sucluyorum sadece devlet hastanesiyle kalmamaliydim belkide hep ilk gebeligmle kiyasladim .
Meleksima Bugün 25 ocak ocağın bitmesine çok az kaldı bakalım yavaş yavaş doğuracak olanlar yazar inş gerçi yine grupta 10 kişi kadar ama erken ama geç Şubat’tan önce doğurdu☺
Meleksima sultanssa basın sağolsun tekrardan üzücü bir durum yaa şeker bende de var insulin kullanıyorum sen kullanıyor musun bebek hareketleri nasıldı benimki eskiye göre daha az yaa bazen bende çok korkuyorum inan
Meleksima sultanssa benimde aynı sizin gibi hareketinde azalma var normalde dur kızın bir dur derim ama belki yeri daraldı vs diyorum gecistiriyorum bir de son 1 haftadır sağ bacağım şişti balon gibi hiç olmamıştım böyle yarın randevum var siylicem bunları nasipse inş bakalım ben şuan 35 6 oldum beni alsın istiyorum hergün böyle ay ne oldu bebek hareket etmedi vs diye korkmaktan oram şişti buram agrıdı zehirleniyor muyum diye düşünmek ten se doğurmak istiyorum ben açıkçası