Meleksima Nur5516 sıkıntılarını söylersen zaten mutlaka BTS sokar seni haftan da sokulabilir bir hafta girersin bende hayırlı haberler getir☺
Meleksima Gamzezeynep1 en iyisini doktor bilir ama banyo yaparsanız ve rahatlar iseniz yalancıdır yok rahatlayamiyir iseniz gerçek sancidir ne yaptınız
Gamzezeynep1 Meleksima dün uzandım geçti ama şuan da böle adet olacakmisim gibi var da zorlamıyor yani. Yarın sabah kontrolüm var zaten artık bakalım doktor ne diyecek 🙃
Firstmummy Meleksima Yaa aynıyız 2 sindede 24 haftalık yaşıyor mu sizin benimki cennet kuşu öldü oğlum şimdi 33+3 um 1 gün geçse seviniyorum o yüzden
Meleksima Firstmummy aynı bende oyleyim benimki de malesef yaşamadı Rabbimin hediyesi tekrar kaldım hamile bakalım şuan tam 34 oldum 35 olurum inş ciğerleri gelişsin de kuveze girmesin yanında olsun istiyorum inş🥰 seninde basın sağolsun inş😇
Meleksima Drysvrucr doktor riskli birşey görmüyor ise randevuyu ona göre veriyor genelde her hafta gidip çocuğu ve kendini yormaktan ise sıkıntı yoksa arada gitmek daha iyi bence😇
Firstmummy Merhaba anneler sezeryan olacak benim ilki sezeryan olduğu için 39 da aliriz diyor doktor ama burda hep okudum 38 de sezeryan olmuşlar
Gulays Firstmummy 38 hafta tamamlanıp 39 dan gün alıyorlar genelde canım 38+3 gibi mesela özel durumlarda suyu fazla olur annede enfeksiyon vardır veya bebek gelişimi 1 hafta öndedir o zaman 38 de hatta benim oğlum 37+2 de sezeryana alındım
reyhanh Bitutampapatya kullanıyorum ama doktorum 37den sonra bırakırsın demişti, doğumu geciktiriyormuş sanırım kasılmaları önlediği için
Meleksima Meryem3835 Maşallah gün verince insan daha planlı oluyor hayırlısı ile gelsin inş güzel haberlerini bekliyoruz inş☺☺
Meleksima Arzuanne benimde uykum oluyor devamlı ama çok da uyuyamıyorum evde çocuklar olunca valla yarı uyuyor yani uyanık sersem gibi oluyorum oda kötü bursey
Meleksima mihri12 Rabbim yardımcın olsun inş çok zor yaoacak birşey yok hayirliis olsun şifa versin Rabbim 😇