Meleksima Bitutampapatya inş yaşayıp görcez bakalım benim bundan önceki 24 haftalık doğdu o yüzden 33 bana büyük geliyor artık 😇😇
Bitutampapatya Meleksima devlette takıpteydım bugün gctm özele medıcanaya ıyıkı gecmısım hemen 2 doz bugün 2 doz yarın ıcın cıger gelıstırıcı ıgne yazdı .. 🙏🙏
Firstmummy Meleksima Yaa aynıyız 2 sindede 24 haftalık yaşıyor mu sizin benimki cennet kuşu öldü oğlum şimdi 33+3 um 1 gün geçse seviniyorum o yüzden
Meleksima Arzuanne girmez inş 35 de zaten ciğer gelişimi tamamlanıyor benim de karın çevresi önde diye erken rıskım var hep aynı şeyleri söylüyorlar haftan çok güzel kuvezsiz atlatırsın inş 💕 birbirimize mübarek gün dua edelim ins
Arzuanne Meleksima inşallah valla Allah kimseyi bebişiyle sınamasın daha çok minnoşlar dünyaya sağlıkla mutlu mutlu gelsinler inşaallah 🤲🏻
Meleksima GulbenErhan 36 hafta, az, kalmış hayırlı doğumların olsun inş 💕 kuvezsiz şekilde gelsin inş😇
Meleksima Gamzezeynep1 herkesin bir vakti var hayırlısı ile gelsin inş nasip kısmet kandil günü kandilin de mübarek olsun inş😇
Nur_Alp Meleksima doğumunuz ne zamana denk geliyor benimde aynı hafta gün 32+4 teyim kafam karışık Şubat mi Mart başı mı 😂
Meleksima Nur_Alp ben şuan 33 5 ı’m bir hafta kadar var aranızda ve benim bebek suyu fazla kilolu da O yüzden belki 35 görmem hayırlısı bakalım 😇 sana doktor gün verdi mi uygulamadan mu soyluyorsun
Arzuanne Meleksima suyu az olunca çok sıkıntı da fazla olunca durur biraz daha diye düşünüyorum 36 yı geçer bence
Nur_Alp Meleksima Ayy ben sildim sandım mesajı sonradan fark ettim aradaki farkı son adet tarihine göre 3 Mart ama doktor hep doğumun Şubat’ta göründüğünü söyledi bakalım hayırlısı
Meleksima Arzuanne Amin 🙏 cümlemizin inş hepimiz sağlıcakla güzel doğum haberleri yazalım inş buraya ❤❤
Meleksima Arzuanne valla hepsi ayrı sorun 35 görsün yeter bana çünkü gelişimi de önde gidiyor dedi bir ay kadar önce dedi hatta o yüzden patlıcak gibiyim zaten bakalım. Ne zmn gelecek hanım efendimiz😍😍😁😁
Skrn12 34+6 yiz bebegin kafasi kanala girmiş doktorum 2 hafta dha dayansa iyi olur dedi . hicbsey yapma yat dedi .dua edelim kizlar birzcik daha dayansin🤲🙂
Meleksima Skrn12 çok dikkat et inş kanamam filan olmaz inş acilman da. Şuan için olmaz inş 💕 hayırlısı ile zamanında gelsin ins
Meleksima Bitutampapatya özelde vuruyorlar hemen doğumuda erken yapıyorlar genelde riskli olunca bana yapmadılar devlette çünkü şeker olunca