leyligul234 Meleksima Bizde 32+5 olduk bugün, hayırlısıyla sağlıkla sağ salim kucağımıza alalım bebislerimizi inşallah 🤗🤗
-merve13 Meleksima yakın zamanda ümraniye araş. Tanıdığım doğum yaptı beş stajyer erkek vs dahil doğumu izlemişler mesela o yönden tedirginim
Meleksima -merve13 doğrudur olabilir ama onlarda bir şekilde öğrenecekler yutubeden video izleyip o şekilde öğrenemez ler ki yapacak birşey yok Allah affetsin hepimizi inş 😔😔😔😊
sultanssa -merve13 bende sirf bu yuzden beykoz devlete gidiyorum umraniyede yakin aslinda ogrenci vardir diye arastirmalara gitmiyorm
-merve13 Meleksima yaniii tabiki öyle ama herkesin yapısı farklı ben ilk doğumumda hemşireye bile tahammül edememiştim doktorum ve ebem benimleydi ben orda doğurmakla uğraşırken beş kişinin izlemesi korkunç geliyo 😬😔
sultanssa -merve13 eger devlette dogum yapmak zorunda kalirsanizda kimsenin yuzune bakmamak en iyisi 😅 baska dusuncelere odaklanmak lazim cunku ozelde sezeryan oldugum halde ameliyathanede odaya girip cikan gulucukler sacan bi erkek vardi beni rahatsiz etmisti ben gerginim zaten odada isi yok madem ne dolaniyodu sinir olmustum 🤨
Meleksima -merve13 bilmiyorum o halde iken onu dusunenen diye düşünüyorum bende benegime odaklanmak var ken…
-merve13 sultanssa işte benimde tahammül edemediğim nokta o özelde olsa istemediğimi belirtirim ilk doğumumda öyle olmuştu ama devlette bişey denilmez ki 😅 yeter ki onlar azarlamasın kafasıyla alışmışız 😬
aysegullerg Doğum ücretleri yenilendi hastanelerinize sorun sürpriz olmasın . İstanbul Gop Yeni Yüzyıl hastanesi 23 den isteğe bağlı sezeryanı 60 bin yaptı artı doktor gece gelirse 8 bin epidural istersen artı 6 bin şok edici fiyatlar
Gamzezeynep1 Hayırlı sabahlar kizlar. Nisan renksiz beyaz gelir mi acaba bilginiz var mı illaki kanlı kahve mi olacak. İlk hamilelikte kahve gelmişti ama çatı muamesinden sonra olmuştu o.
Meleksima Gamzezeynep1 benimde öyle bir kere geldi ama değildi heralde herkese göre değişiyor resmini çekip doktora gösterebilirsiniz öyle. Birşey de onlar daha iyi bilir
Gamzezeynep1 Meleksima kendimi takip ediyorum bakalım daha gelmedi zaten ağrım falan da yok suanlik beklemedeyim 🙃