Tugbazdmr Alparslanim29 doğuma giren anneye böyle bir şey denir mi ya gerçekten korkunç bir şey. Allah yardımcınız olsun sağ Salim kucağınıza alın inşallah bebeğinizi
Zeynep1121 Alparslanim29 dualarımız seninle kuzum hiç korkma Rabbım evladını sana bağışlasın canım benim 😔❣️❣️🤲
Nurcanben Alparslanim29 34+5 le suyum geldi doğurdum 1 hafta kuvezde kaldıktan sonra sağlığına kavuştu kızım hiç sikmayin canınızı hadtanizda 37 falanmis sanırım öyle gördüm yorumda ne alaka yani kaybetmek
3Tospikannesi Alparslanim29 Rabbim yar ve yardımcınız olsun evladınızı size bağışlasın inşallah Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın dualarımız sizinle
Fik 1melekannesi3858 ah sağlıkla gelsin canım benim çok az kaldı kavuşmaya napıyorsun nasılsın bebiş nasıl hastanedemisiniz
1melekannesi3858 Yazmelegi_ @Ulvana @3Tospikannesi @Fik ay canlarım benim beni bu kadar sevdiğinizi bilmiyordum Allah razı olsun düşündüğünüz için canlar Rabbım hepimizi sağlıklı sihatli Bi avazda kutarsin aramızda tatlı Bi anne var oda sağlıkla büyütsün bebisini 😍🥰🥰🥰
3Tospikannesi 1melekannesi3858 Cansın kuzum seviyoruz tabiki 🥰 sevindik kurtuldu rahatladı artık dedik ama sağlık olsun ❤
Yazmelegi_ 1melekannesi3858 Amin inşallah Hamile olan anneler sağlıkla kavuşsun inşallah yavrusuna rabbim hepinizi kurtarsın 🌸❤️ seviliyorsun tabi💕