Yesimakkoc Mercimeek erkek bebeğe ha ile olup turşu be ekşi şeyler yiyenlerde varmış sanırım bünye meselesi cinsiyetle ilgisi yok aşermelerin
Nazli2_ Hbelif Ben de bugün son adet tarihinden hesapladığında 5 haftalık gösteriyorum keseyi gördünüz mü veya doktora gittiniz mi acaba
Mercimeek Yesimakkoc muhtemelen hurafe bunlar ama ben hamile olduğumu bilmiyordum daha sabah uyanıp bir kase limon ve erik yer öyle uyurdum kızım olacak :)
Yesimakkoc aysin996 yaa kıyamam ama çilek varmıki şimdi bahçede var kaynanamların ama çıkmamıştı sanki onların
Yasemin_23 Yesimakkoc 32. Haftam ve toprak kil istiyor canım aşırı şekilde galiba demir eksikliğinden kaynakli😅
Yesimakkoc Yasemin_23 kaynanam öyleymiş hamileyken toprak yediğini söylüyordu çok tuhaf geliyo bana bu arada günahmış öyle yapmak diyolar
Derinnmom Yesimakkoc erik, yeşil ekşi elma, kivili limonlu böğürtlenli dondurma, çilek 😍 13 haftalığım cinsiyet belli değil ama normalde de tatlı değil ekşiyi çok seven biriyim 🌸🥳
Yesimakkoc Derinnmom aynı ben bende olgunlaşmamış üzümü boş tuzlayıp kaşık kaşık yedim geçen haftalarda bahçeden baya ekşi olan böğürtlenlerdende yiyodum canım geçenlerde limonlu dondurma istedi ama yiyemedm 🥺
nunusmom Yesimakkoc sağlıksı ne varsa aşeriyorum yaa. Cips kola fast food. Bir de çiğ köfte aşeriyorum 😂 kilo kilo aldırdım eve 😂😂😂 yedikten sonra tabi afedersiniz bağırsaklar falan harekete geçiyor bi pişman olmuyor değilim ama yine yiyorum yine 😂😂
nunusmom Yesimakkoc bencede değişiyordue. Çünkü bn ilk gebeliğimde hep ekşi aşerir ekşi yerdim ama kızım oldu 😂
kebis5518 Seyma5461 ben normalde öyle aman aman tatlı istemem yani varsa yerim hatta önüme konsa bazen yemem bile hele bu dönemde hiç mi hiç görmek bile istemiyorum midemi bulandırıyor ama tuzlu çok yiyorum çünkü hem açlığımı bastırıyor hem bulantımı kesiyor yani mecbur yiyorum ama iyi de geliyor. Normalde de hep ekşi ve tuzlu yerim ama bu dönemde tatlı asla görmek istemiyorum tuzlu daha çok yiyorum 12+1 deyim bakalım ne olacak cinsiyeti çok merak ediyorum 🙈
Seyma5461 kebis5518 bende aynı şekilde tatlı görmek dahi istemiyorum ama tuzlu eksi iyi geliyor bizde 10+3 olduk bugün bakalım bende çok merak ediyorum ama kız hissediyorum
kebis5518 Hiç aşerme olmadı bende insanlar soruyorlar canın ne istiyor ne yapalım diye herkese hiçbir diyorum. Yani öyle canım aman aman hiçbir şey çekmedi arada bazen bir şeyleri görüp şundan yicem diyorum bi o yani bende mi anormallik var bilemedim 😅
Yesimakkoc kebis5518 normal olanda bu değil mi bende öyleyim gebe kaşmadan önce ne seviyosam yine aynı şekil onları yiyiyorum farklı bişey aşermedim henüz