Linda3406-06 Yesimakkoc tşk ederim canım sağlıklı olsun da benim ilk bebeğim ve heyecanla bekliyoruz tüm anne adaylarınin da sağlıcakla bebeklerini kucaklarına alırlar inşallah 🤲🙏
Yesimakkoc asel_asl mantar için gebe kalmadan bi kaç hafta önce kullanmıştım fitili gece taktığım için ped kullanıyodum sabah baya akmış oluyodu çünkü hata pembemsi geliyodu doktor ilaçtandır demişti zaten ay sonu hamile kaldım
Melekbilgi5353 Meiss leke kalıyor oğşuma hamileyken canım karnınahar istemişti yaz olduğu icin yoktu yiyemeştim oğlumn elinin üstünde ve kalcasnda beyaz karnı bahar deseni gibi
Yesimakkoc Melekbilgi5353 bende bu bilgiyi arkadaşlara iletim ama batıl inanç olduğunu idda ettiler 😂
Yesimakkoc Elif-Ceran kıyamam az kaldı olgunalaşmalarına kaynanam gülün bahçesinde var çıkmışlar ama daha olgunlaşmadılar onlarda henüz hiç koparmadılar biraz daha sabret
Melekbilgi5353 Yesimakkoc halamda da var oda canı ciğer istemişti yiyememiş ayağımda kahverengi lekesi var cocuğun🤣
Sumeyyealts Yesimakkoc ilk olarak noodle 😂 sonra dut,bamya turşusu, incir, aşure 😵💫 17 haftada bunlardı bakalım ilerde neler olacak 😂
Damla Yesimakkoc ocak ayında karpuz aşermiştim 18 haftalık felandım galiba o zamanlar şimdi kızım kucağımda 🥲🌸
Busra_17dereli -ninanina- bende öyle diyordum ilk kızımda hiç aşerme olayı yaşamadım hatta açıkçası abartılıyor falan diye bile düşünüyordum . Taki gecenin 3 ünde çamaşır ipine tost asan kadınları görüp kocamı kaldırdım tost istiyorum diye bildiğin ağladım 😂😂😂
sekerinannesi_ Yesimakkoc Tatlı olan her şeyi aşeriyorum. Özellikle de aşure🥲Herkes paylaşıyor, görüyorum ama şekerden ötürü yiyemiyorum🥲🥲